شرعالم مدیر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 732 عنوان مدارس | مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 61 پست كسى ميدونه مدارس مجازى يا حضورى؟چجورى هست امسال ؟ حوا به آدم گفت :دوستم دارى؟ آدم گفت : مگه خبر مرگم چاره ديگه اي دارم ؟ و اينگونه بود كه عشق آغاز شد 1399/05/28 | 00:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ryhn1718 عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 2207 مدرسه باز بشه ام ک بهونه هام واسه از خونه بیرون زدن بیشتره الان یکم پیچوندن سخته من یسال کوچولوترم ... چ باحال😁 بیا توت فرنگی بردار🍓
ryhwn عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 379 برای ما دبیرستانی ها هم سخته واقعا همش باید دستارو بشوری دستکش و ماسک.خب سخت میشه تمرکز کرد حالا ما باز میتونیم رعایت کنیم ولی اونا ب این درک نرسیدن هنوزما منطقه مون سفید اعلام کردن بچه ها انقد همو بقل کردن ب زرد رسیدماسکارو میکشیدن پایین روبوسی میکردن ماسک میزدن😂 ♥
ryhwn عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 379 اره پسرم كلاس اوليه نفرستینش تروخدای سال دوسالاصن ۳ سال دیرتر بره دنیا ک ب اخر نمیرسه حداقل مطمئنین جونش درخطر نیست ♥
amare عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 614 حالا ما باز میتونیم رعایت کنیم ولی اونا ب این درک نرسیدن هنوز ما منطقه مون سفید اعلام کردن بچه ها ا ... 😂😂برگاممم منم گفتم اگ مدرسه باز بشه همه رو بغل میکنم🙄🙄شما کودوم شهرید؟
ryhwn عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 379 چ باحال😁 ت مث من خرنشو ب درست فک کن😂😂الان هم دلم میخاد درسمو خوب بخونمهم نمیتونم از اون دل بکنم☹ ♥
ryhwn عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 379 😂😂برگاممم منم گفتم اگ مدرسه باز بشه همه رو بغل میکنم🙄🙄شما کودوم شهرید؟ 😂😂شمالیم ما بین انزلی استارا اون دوروبر ♥
خورش_خلال عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 398 نفرستینش تروخدا ی سال دوسال اصن ۳ سال دیرتر بره دنیا ک ب اخر نمیرسه حداقل مطمئنین جونش درخط ... بعدا بزرگ ميشن ميگن فك كردين دارين برامون دلسوزي ميكنين نذاشتين بريم مدرسه بايد بجاي كنكور بريم سربازي😫😫
amare عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 614 ت مث من خرنشو ب درست فک کن😂😂 الان هم دلم میخاد درسمو خوب بخونم هم نمیتونم از اون دل بکنم ☹ وای رل زدن همش استرسههههه😂اصن درک نمیکنم چطو انق ریلکسی😛😂
ryhwn عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 379 بعدا بزرگ ميشن ميگن فك كردين دارين برامون دلسوزي ميكنين نذاشتين بريم مدرسه بايد بجاي كنكور بريم سربا ... تا مدرسه تموم نشه برگه سربازی نمیاد کدر اینده حرف بشنوین بهتره تا الان دور از جون ویروس وارد بدنش بشه ♥
ryhwn عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 379 وای رل زدن همش استرسههههه😂اصن درک نمیکنم چطو انق ریلکسی😛😂 انقد حال میده خونواده من خبر ندارن ولی کل خاندان اونا جز باباش میدونن میرم خونشون با فامیلا گپ میزنیم سبزی پاک میکنیم از این کارا😂البته من دس ب چیزی نمیزنما😌 ♥
خورش_خلال عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 398 تا مدرسه تموم نشه برگه سربازی نمیاد ک در اینده حرف بشنوین بهتره تا الان دور از جون ویروس وارد بدنش ... اميدوارم تعطيل كنن امسال اگه تعطيل هم نشه من نميفرستمتو كلاس ٣٠ نفره چطوري ميخوان پروتكل بهداشتي رعايت كنن؟سر و تهشون شير يا خط بازي ميكنه
ryhn1718 عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 2207 ت مث من خرنشو ب درست فک کن😂😂 الان هم دلم میخاد درسمو خوب بخونم هم نمیتونم از اون دل بکنم ☹ من ک کلا سینگلم😂هم درستو داشته باش هم عشقت تو کلاس ما ک دوستم با وجود رلش و هرروز بیرون بودناش معدلش ۱۹ و نیم نزدیک ۲۰ بود بیا توت فرنگی بردار🍓
amare عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 614 انقد حال میده خونواده من خبر ندارن ولی کل خاندان اونا جز باباش میدونن میرم خونشون با فامیلا گپ میزنی ... 😂😂😂چ هیجانی
ryhwn عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 379 اميدوارم تعطيل كنن امسال اگه تعطيل هم نشه من نميفرستم تو كلاس ٣٠ نفره چطوري ميخوان پروتكل بهداشتي ر ... کار خوبی میکنین بخدا ♥
ryhwn عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 379 من ک کلا سینگلم😂 هم درستو داشته باش هم عشقت تو کلاس ما ک دوستم با وجود رلش و هرروز بیرون بودناش مع ... من گوشی بدستم اخه همش ♥