2777
2789
عنوان

مدارس

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 61 پست
برای ما دبیرستانی ها هم سخته واقعا همش باید دستارو بشوری دستکش و ماسک.خب سخت میشه تمرکز کرد 

حالا ما باز میتونیم رعایت کنیم ولی اونا ب این درک نرسیدن هنوز

ما منطقه مون سفید اعلام کردن بچه ها انقد همو بقل کردن ب زرد رسید

ماسکارو میکشیدن پایین روبوسی میکردن ماسک میزدن😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا ما باز میتونیم رعایت کنیم ولی اونا ب این درک نرسیدن هنوز ما منطقه مون سفید اعلام کردن بچه ها ا ...

😂😂برگاممم منم گفتم اگ مدرسه باز بشه همه رو بغل میکنم🙄🙄شما کودوم شهرید؟

نفرستینش تروخدا ی سال  دوسال اصن ۳ سال دیرتر بره دنیا ک ب اخر نمیرسه حداقل مطمئنین جونش درخط ...

بعدا بزرگ ميشن ميگن فك كردين دارين برامون دلسوزي ميكنين نذاشتين بريم مدرسه بايد بجاي كنكور بريم سربازي😫😫

بعدا بزرگ ميشن ميگن فك كردين دارين برامون دلسوزي ميكنين نذاشتين بريم مدرسه بايد بجاي كنكور بريم سربا ...

تا مدرسه تموم نشه برگه سربازی نمیاد ک

در اینده حرف بشنوین بهتره تا الان دور از جون ویروس وارد بدنش بشه

وای رل زدن همش استرسههههه😂اصن درک نمیکنم چطو انق ریلکسی😛😂

انقد حال میده خونواده من خبر ندارن ولی کل خاندان اونا جز باباش میدونن میرم خونشون با فامیلا گپ میزنیم سبزی پاک میکنیم از این کارا😂

البته من دس ب چیزی نمیزنما😌

تا مدرسه تموم نشه برگه سربازی نمیاد ک در اینده حرف بشنوین بهتره تا الان دور از جون ویروس وارد بدنش ...

اميدوارم تعطيل كنن امسال اگه تعطيل هم نشه من نميفرستم

تو كلاس ٣٠ نفره چطوري ميخوان پروتكل بهداشتي رعايت كنن؟

سر و تهشون شير يا خط بازي ميكنه

ت مث من خرنشو ب درست فک کن😂😂 الان هم دلم میخاد درسمو خوب بخونم هم نمیتونم از اون دل بکنم ☹

من ک کلا سینگلم😂

هم درستو داشته باش هم عشقت تو کلاس ما ک دوستم با وجود رلش و هرروز بیرون بودناش معدلش ۱۹ و نیم نزدیک ۲۰ بود

بیا توت فرنگی بردار🍓