2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رد مظالم کن

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

اول ی واسطه پیدا میکنم ک مطمئن شم که طرف منو ببخشه 

اگه واقعا راه نداشته باشه کع صحبت کنم و راضیت بگیرم صدقه و دعای خیر میکنم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
ببخشید رد مظالم چیه ؟؟

یعنی شما به کسی بدهکاری ولی طرف رو نمیتونی پیدا کنی یک شهر یا کشور دوره ولی دین بگردنته وامکان اداء به طلبکار هم نیست باس از طرف صاحب حق یک مبلغی باندازه مبلغ دین وبدهی بعنوان رد مظالم به فقرا بدی تا دین از گردنت برداشته بشه وثوابش میره تو نامه اعمال طلبکارت 

چجوریه و چی هست ؟؟

یعنی شما به کسی بدهکاری ولی طرف رو نمیتونی پیدا کنی یک شهر یا کشور دوره ولی دین بگردنته وامکان اداء به طلبکار هم نیست باس از طرف صاحب حق یک مبلغی باندازه مبلغ دین وبدهی بعنوان رد مظالم به فقرا بدی تا دین از گردنت برداشته بشه وثوابش میره تو نامه اعمال طلبکارت 

یعنی شما به کسی بدهکاری ولی طرف رو نمیتونی پیدا کنی یک شهر یا کشور دوره ولی دین بگردنته وامکان اداء ...

خب عزیزم این رد مظالم بزای مال طرف ؛ اگ مالی نباشه هم میشه رد مظالم کرد ؟؟

سلام عزیز برای چه تستی منظورت هست 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

عزیز برای اتیسم باید حضوری ارزیابی بشه اگه گفتار بود شاید میشد انلاین امکان امدن به تهران نداری 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊