2777
2789
عنوان

حق الناس

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 23 پست
عزیز برای اتیسم باید حضوری ارزیابی بشه اگه گفتار بود شاید میشد انلاین امکان امدن به تهران نداری  ...

مرکز مشاوره اوتیسم اردیبهشت اصفهان زنگ زدم علائمشو گفتم گفت یه ارزیابی بشه 

منم نگرانم

مرسی اومدی عزیزم  تست اوتیسم

من شماره کلینیک میدم فکر کنم انلاین هم دارن باز بپرسید خانم دهقان ارزیابی میکنن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز برای اتیسم باید حضوری ارزیابی بشه اگه گفتار بود شاید میشد انلاین امکان امدن به تهران نداری  ...

میتونم بیام از نظر هزینه مشکلی ندارم هر مرکزی باشه ولی بخاطر کرونا ننیتونم بیام 

مرکز مشاوره اوتیسم اردیبهشت اصفهان زنگ زدم علائمشو گفتم گفت یه ارزیابی بشه  منم نگرانم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
میتونم بیام از نظر هزینه مشکلی ندارم هر مرکزی باشه ولی بخاطر کرونا ننیتونم بیام 

ادرس و شماره را گذاشتم تماس بگیر شرایطتت بگو بگو انلاین ارزیابی میکنن خانم دهقان اگه قبول کردن ازشون وقت بگیر معرف هم من بگو اگه منشی پرسید تشخیص خانم دهقان عالیه 

من شماره کلینیک میدم فکر کنم انلاین هم دارن باز بپرسید خانم دهقان ارزیابی میکنن

تهران عزیزم ؟؟

عزیز این ارزیابی هایی که میگن خودشون واقعا درست ؟؟ نشون دهنده میتونه باشه 

ممنون لطف کردی میزنگم حتما

و اینکه کلا چکار کنم خودتون پیشنهادی برام ندارین انجام بدم ؟؟

تهران عزیزم ؟؟ عزیز این ارزیابی هایی که میگن خودشون واقعا درست ؟؟ نشون دهنده میتونه باشه  ممن ...

بله عزیزم تهرانن  شاید انلاینم ارزیابی کنن ایشون دقیق هستن عزیزم ارزیابی کن خیالت راحت بشه