2777
2789
عنوان

همه با خانواده شوهر مشكل دارن؟

447 بازدید | 40 پست

چند وقته همه تاپیك مشكل با مادرشوهر و خانواده شوهر میزنن،،، ینی هیچ كسی نیس كه از خانواده شوهرش راضی باشه؟؟؟؟ ینی همیشه مشكلات از سمت اوناس؟

مادر یک فرشته هستم   

من.... البته صد در صد نیست. مادرشوهرم از رو سادگیش بعصی حرفا اوایل میزد که من گر میگرفتم بعدا فهمیدم از سادگیشه

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ی اختلافاتی ممکنه پیش بیاد ولی اگه مدیریت روابط رو آدم بلد باشه و ی کم گذشت داشته باشه و خودشم آدم بی حاشیه ای باشه مشکل آنچنانی پیش نمیاد

منم اوایل ازدواج ی خورده دلخور بودم ازشون ی خورده مشکل پیش اومد بینمون ولی درستش کردیم و الان خداروشکر خیلی رابطمون باهم خوبه و منو خیلی دوست دارن منم دوستشون دارم 

همه نه متلا خودمن الحمدلله  مشکلی ندارم باهاشون عین خانواده خودمن

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

باورت نمیشه ولی من چند وقته فوبیا گرفتم اخه ی پسر دارم و همش نگرانم عروسم ازم بدش بیاد

نه بابا آدمای زمان قدیم فرق میكردن،هرچند من خودمم از خانواده شوهررم خیلی راضیم خداییش

مادر یک فرشته هستم   
بنظرم دید همه عروسها نسبت به خانواده شوهر منفیه و خوبی رو هم ممکنه بدی ببین

خب خیلی بده شاید طرز فكر خانواده های دختر تاثیر داره كه باعث میشن به خانواده شوهر بدبین بشن

مادر یک فرشته هستم