2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 50710 بازدید | 500 پست
خخخخخ من اصلاعاتی ندارم .دوست دارم راجبش بدونم . الان10 هزار پانصد تا سهام دارم خوبه ؟ میخوام بدونم ...

به تعداد سهام ربطی نداره به اینکه چه سهمی خریدی و اینکه چه تایمی خریدی،اون سهم تو چه مقطعی بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک تحلیل وپیشنهاد اگر میتونی واسع خودتون یا بچتون شستا بخرین بذارین یک گوشه رشدش تو بلند مدت عالیه

بنظرت 3تومن بخرم ندیدش بگیرم تا 5یا 6سال دیگ خوبه؟یا پولم بیشتر باید باشه؟ 

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
بنظرت 3تومن بخرم ندیدش بگیرم تا 5یا 6سال دیگ خوبه؟یا پولم بیشتر باید باشه؟ 

بده؟؟؟؟!!!! 😐اخه من دارم یجور دیگ برا دخترم پس انداز میکنم حالا اینم خوب باشه گفتم بذارم ندیدش بگیرم تا چنسال دیگ البته اگ خوبه

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
من ۵ سال پیش وارد بورس شدم اون موقع بورس خیلی پر رونق نبود ولی باز سود داشت، اصلا هم به پولم دست نزد ...

۱۰برابر از۵سال پیش کمه که

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  

خواهر دست رو دلم نذار که خونه 😭😭😭😭😭😭

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
من ۵ سال پیش وارد بورس شدم اون موقع بورس خیلی پر رونق نبود ولی باز سود داشت، اصلا هم به پولم دست نزد ...

ببخشید یه سوال 

.عرضه اولیه آریا و سیتا خوب بودن باید تا کی نگهشون داشت ؟؟ من اصلا نمیدونم چ عرضه ایی رو کی بفروشم یا تا کی نگه دارم؟

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

ببخشید یه سوال   .عرضه اولیه آریا و سیتا خوب بودن باید تا کی نگهشون داشت ؟؟ من اصلا نمید ...

همه ی عرصه های اولیه سود دارن ولی چون تفسیم میشه معمولا با هزینه ی کم سود میدن، عرضه های اولیه رو من نگه داشتم بعضیاشون تا ۵۰۰ درصد سود میدن اگه نگهشون داری،من این عرضه هایی که گفتینو ندارم ولی اونایی که دارم خود نرم افزارم اتوماتیک خریده و سود هم داده، خودم  کلا عرضه ی اولیه نمیخرم ، سهام شرکت های بزرگ سوددهی بیشتری داره اگه پول بیشتری بزاری، ولی در کل عرضه ی اولیه منبع درامد روزانه ایه برای کسایی که دنبال سود کلان نیستن

همه ی عرصه های اولیه سود دارن ولی چون تفسیم میشه معمولا با هزینه ی کم سود میدن، عرضه های اولیه رو من ...

پس نگهشون میدارم ..گفتم نکنه همینطور سود کنه یهو منفی بشه ..یه آقایی از توی همین سایت گفت بفروشمشون واسه همین شک کردم

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

من تقریبا همه سهام های خوب دارم ولی کم . البته چند ماه دیگه سبدمو خلوت میکنم مدیریتش سخته . تازه وار ...

میشه بگی از کجا یاد گرفتی. کانالی یا گروهی داری معرفی کنی 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
من امروز فملی خریدم اینجا گفتن عرضه اولیه منطقی تر بود دارم دیوونه میشم یعنی اشتباه کردم😢😢

ما فملی داریم یه ماه پیش 40تومن بود الان شده 30تومن🙂به چشم بلند مدت نگاه کنی سود میکنی 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
میشه بگی از کجا یاد گرفتی. کانالی یا گروهی داری معرفی کنی 

از سایت فراچارت فیلم آموزش دانلود کن ببین 

کانال سلام بورس عضوم

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم