2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 50710 بازدید | 500 پست

امروز شاخص میزان قابل توجهی برگشت.فردا هم بهتر میشه.تازمانی که خود   ما   حقیقی  ها    از صف    فروش   خارج نشیم    سود خوب به چشم نمیبینیم.

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تقریبا همه سهام های خوب دارم ولی کم . البته چند ماه دیگه سبدمو خلوت میکنم مدیریتش سخته . تازه وارد شدم تقریبا ۲ ماهه ، ولی به دید دوساله سرمایه گذاری کردم برای همین ضررش برام‌مهم نیست چون همه سهام هام بنیادی و میدونم رشد میکنه . الان ختوقا ۴۷ درصد ضررم‌با یکی دوتای دیگه نزدیک ۴۰ درصد ضررم . و رو اصل پولمم ۲۴ میلیون ضررم ولی میدونم بازار برگرده سریع جبران میشه انشاله سود میکنم . سهام خودرویی از بازار خیلی خیلی عقبه و شتران و شبریز و شپنا  هدف های بالایی دارن . شستا آینده خوب داره و وغدیر . باز خودتون تحقیق کنید

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
من تقریبا همه سهام های خوب دارم ولی کم . البته چند ماه دیگه سبدمو خلوت میکنم مدیریتش سخته . تازه وار ...

ممنون عزیزم از راهنمایی های خوبت

ان شالله همیشه ور سود باشی

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...

خانومای عزیز سلام.ما یه کانال بورسی داریم که کانال عمومی کاملا رایگانه وهم اموزش داریم و هم سیگنال.کانال ویژه مون هم هزینه ی عضویتش ماهی ۸۰ هزاره ک نسبت ب کانالای دیگه بسیارناچیزه و اون یک ماه ک عضو کانال ویژه میشین سیگنال بهتون میدیم و ب تمام سوالات بورسیتون جواب میدیم.درضمن سبدگردانی پرتفوی هم داریم اگه کسی خواست.ما یه تیم تحلیلگر قوی داریم.اگرم کسی سوالی داره درخواست دوستی بده درخدمتم.تینم ادرس کانال...@kermanshah_bourse.لطفااگهوکطی عضو کانال شدلایکم کنه

زیادم هست😂ما ۵۰۰تومن ۵۰۰تومن شروع کردیم

خخخخخ من اصلاعاتی ندارم .دوست دارم راجبش بدونم .

الان10 هزار پانصد تا سهام دارم خوبه ؟ میخوام بدونم چقدر سود میاد 

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟