من تقریبا همه سهام های خوب دارم ولی کم . البته چند ماه دیگه سبدمو خلوت میکنم مدیریتش سخته . تازه وارد شدم تقریبا ۲ ماهه ، ولی به دید دوساله سرمایه گذاری کردم برای همین ضررش براممهم نیست چون همه سهام هام بنیادی و میدونم رشد میکنه . الان ختوقا ۴۷ درصد ضررمبا یکی دوتای دیگه نزدیک ۴۰ درصد ضررم . و رو اصل پولمم ۲۴ میلیون ضررم ولی میدونم بازار برگرده سریع جبران میشه انشاله سود میکنم . سهام خودرویی از بازار خیلی خیلی عقبه و شتران و شبریز و شپنا هدف های بالایی دارن . شستا آینده خوب داره و وغدیر . باز خودتون تحقیق کنید
سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
خانومای عزیز سلام.ما یه کانال بورسی داریم که کانال عمومی کاملا رایگانه وهم اموزش داریم و هم سیگنال.کانال ویژه مون هم هزینه ی عضویتش ماهی ۸۰ هزاره ک نسبت ب کانالای دیگه بسیارناچیزه و اون یک ماه ک عضو کانال ویژه میشین سیگنال بهتون میدیم و ب تمام سوالات بورسیتون جواب میدیم.درضمن سبدگردانی پرتفوی هم داریم اگه کسی خواست.ما یه تیم تحلیلگر قوی داریم.اگرم کسی سوالی داره درخواست دوستی بده درخدمتم.تینم ادرس کانال...@kermanshah_bourse.لطفااگهوکطی عضو کانال شدلایکم کنه