ببخشید یه سوال .عرضه اولیه آریا و سیتا خوب بودن باید تا کی نگهشون داشت ؟؟ من اصلا نمید ...
همه ی عرصه های اولیه سود دارن ولی چون تفسیم میشه معمولا با هزینه ی کم سود میدن، عرضه های اولیه رو من نگه داشتم بعضیاشون تا ۵۰۰ درصد سود میدن اگه نگهشون داری،من این عرضه هایی که گفتینو ندارم ولی اونایی که دارم خود نرم افزارم اتوماتیک خریده و سود هم داده، خودم کلا عرضه ی اولیه نمیخرم ، سهام شرکت های بزرگ سوددهی بیشتری داره اگه پول بیشتری بزاری، ولی در کل عرضه ی اولیه منبع درامد روزانه ایه برای کسایی که دنبال سود کلان نیستن
من تقریبا همه سهام های خوب دارم ولی کم . البته چند ماه دیگه سبدمو خلوت میکنم مدیریتش سخته . تازه وار ...
میشه بگی از کجا یاد گرفتی. کانالی یا گروهی داری معرفی کنی
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
من امروز فملی خریدم اینجا گفتن عرضه اولیه منطقی تر بود دارم دیوونه میشم یعنی اشتباه کردم😢😢
ما فملی داریم یه ماه پیش 40تومن بود الان شده 30تومن🙂به چشم بلند مدت نگاه کنی سود میکنی
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)