2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 50710 بازدید | 500 پست
هفته بعد وضع دوتاشم ببین همش صعودی که یه خطره

اقاسینا ازکجا بفهمیم کی بفروشیم من فقط میخرم نمیدونم کی زمانشه طمع میکنم میگم بمونه بالاتربره

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقاسینا ازکجا بفهمیم کی بفروشیم من فقط میخرم نمیدونم کی زمانشه طمع میکنم میگم بمونه بالاتربره

زمان فروش سهم بستگی به مدت زمان نگهداری شما از سهم داره

باید اخبار سهم رو دنبال کنید، نمودار قیمتیش رو بررسی کنید، حقوقی ها و رفتار حقوقی هارو بشناسین

زمان فروش سهم بستگی به مدت زمان نگهداری شما از سهم داره

باید اخبار سهم رو دنبال کنید، نمودار قیمتیش رو بررسی کنید، حقوقی ها و رفتار حقوقی هارو بشناسین

تو شرایط عادی با تحلیل تکنیکال میشه گفت چه زمانی، زنان فروشه، ولی شرایط بورس ما عادی نیست😁😁😁

زمان فروش سهم بستگی به مدت زمان نگهداری شما از سهم داره باید اخبار سهم رو دنبال کنید، نمودار قیمتیش ...

ممنونم

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
ببخشید یه سوال   .عرضه اولیه آریا و سیتا خوب بودن باید تا کی نگهشون داشت ؟؟ من اصلا نمید ...

عرضه اولیه ها معمولا تا دوماه اول برای جذب سهامدار هم ک شده رشد صعودی و خیلی خوبی دارن اما بعد از اون ممکنه کمی کاهش و افزایش داشته باشه یا متوقف بشه و وارد اصلاح بشه..اما توی دوماه اول سود دهی قطعیه..اشتباه کردم اریا نفروختم افتاد تو منفیا😕 3 ماه و خورده ای گذشته ازش همون موقع ک180 درصد سود داد باید خارجش میکردم

عرضه اولیه ها معمولا تا دوماه اول برای جذب سهامدار هم ک شده رشد صعودی و خیلی خوبی دارن اما بعد از او ...

چرا بگیلان و شاروم انقد بدن اه اه،همه عرضه اولیه ها اینجورین؟

پی دی اف،تایپ ،پاورپوینت،هرکس خواست درخدمتم😍
عرضه اولیه ها معمولا تا دوماه اول برای جذب سهامدار هم ک شده رشد صعودی و خیلی خوبی دارن اما بعد از او ...

عزیزم من قصد دارم آریا رو بفروشم ... باید چیکار کرد؟؟ فروشش زمان خاصی داره؟؟ سیو سود کنم بهتره یا بفروشم؟؟ 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

شما ۵ ساله وارد شدی میگی ۱۰ برابر شده بازم گلی به جمالت دروغ نمیگی بعضی ها اینجا میگن طی چند ماه ۶۰ ...

چون ضرر هم کردم ، ولی همون ضررهارو نگه داشتم اصلا دست تمیزنم، هیچوقت سود مطلق نیست

دارا دوم رو کی میشه خرید !اومده؟ سود میده؟

و اینکه عرضه اولیه ضرر داره؟ تا چ مبلغی رو عرضه بخرم؟

من اصلااا تا حالا توی بورس نبودم و الان میخوام شروع کنم ممنون میشم اگ راهنمایی کنید.

و اگ کانالی مربوط ب بورس دارید معرفی کنید🙏

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜