2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش بعضی روزها برای مامانم آشپزی میکردم یه بارش رفته بودم خرید کیف پولمو جا گذاشتم دیدم مامانم زنگ زده به خالم غذا اجغ وجغ درست میکنه فت فت میکنه طولش میده این جوری گفته بود منم خیلی ناراحت شدم .

راستش من فقط با مامانم تابستون ها دو ماهش میرفتیم پیاده روی مامانم بهم میگفت تو همش میخوای ول باشی هیچ کس به اندازه تو اینقدر ول نیست 

مثلا نه میذاره عروسی دوستام برم نه باهاشون برم بیرون 

یا مثلا ازش میپرسم کی وقت داری مامان من دوستم بیاد پیشم میگه مگه من اصلا حوصله دوست تو رو دارم که بیاد سر میز با ما غذا بخوره فلان بکنه .حتی اینم گفته بود به اقوام

یا من خیلی دوست داشتم درس بخونم 

مثلا حتی گفته بود که مثلا مدرک بگیری برا من که مدرک گرفتی ،....خیلی حرف های دیگه ام میزنه من واقعا خیلی دلم شکسته.

به نظرتون چرا این کاری میکنه ؟میتونین حدس بزنین ؟

نمیشه گفت مادر بد بچشو میخواد اما خب شاید ایشون شمارو با دخترای زمان خودشون مقایسه میکنن و درکتون نمیکنن که بازتاب این درک نکردنه میشه این رفتار ها

شما جای من بودین چه طور برخورد میکردید .از روی حرف ها و کارها .اصلا راحت نیستم حس میکنم همش داره کوچکترین کارهای منو گزارش میده .خیلی اذیت میشم .

تازه یکی از اقوام کار عملی داشت تو یه گالری برگزار کرده بود  اولین نفر بعد از پدر و مادر اون شخص رفته بود اونجا .حتی براش غذا درست میکردم میگفت هر وقت رفتی خونه خودت تمرین کن غذا درست کن .😑😑😑😑😑

نمیشه گفت مادر بد بچشو میخواد اما خب شاید ایشون شمارو با دخترای زمان خودشون مقایسه میکنن و درکتون نم ...

نمیدونم به خدا 

هر وقت کاری خریدی داشته براش انجام دادم هیچ وقت نگفتم خسته ام یا حوصله ندارم موقع مهمونی داشتیم تمام کارهای نظافت خونه میکردم که مامانم بتونه غذاش خوب بشه برای مهمونا .

من حتی مهمونی خونه اقوام میریم بچه های اونا نمیدونن ظرفاشون کجاست از منم چند سال بزرگترن .واقعا خیلی به ناراحتم.موقع تولدش قبلا ها همیشه یک هفته جلوتر حتی چیز خیلی کوچیک براش میخریدم که به یادش بودم 

ولی موقع من مامانم میگفت  من وقت نکردم برم بیرون هفته دیگه میگیرم برات خیلی وقت ها همین کار میکرد.