2777
2789
عنوان

بچه ها بساز بفروشي خوبه؟

139 بازدید | 15 پست

شوهرم دلار داره بفروشه ٥٠٠ ميليون ميشه بچه ها!پسرعمه هاش توي شهريار توي كار بساز بفروش هستن خودشونم مغازه مصالح ساختموني دارن پسرعمه هاش!شوهرم ميگه دلارامو بفروشم ٥٠٠ ميليون ميشه بدم به پسرعمه هام بزنن توي كار!بچه ها شوهرم ٢ ساله بيكاره هيچ منبع درآمدي نداريم!😔خونه و ماشين مال خودمونه ميگه اگه كارش بگيره خونه و ماشينم ميفروشم ميزارم توي كار!!

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم

شراکت نه

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوبه  برای جاهایی ک سند دارن  ی سری ویلاهای بدون سند و تو شهریار شنیدم میخوان تخریب ...

مرسي گلي🧡خودمون شماليم شهريار نرفتم تا حالا اصلا

چطور بيكاره هم دلار داره هم خونه و ماشين ؟ خوب كار لازم نداره كه 

از اول ك بيكار نبوده ك يه زماني كار ميكرده ديگه😐بعدشم كسيكه خونه و ماشين و ٥٠٠ تومن پول داره بايد بيكار بمونه؟٥٠٠ ميليون خيلي مبلغ گنده ايه؟؟؟؟

خوبه بد نیست اما هیچوقت با یه پا عمق رودخانه رو نسنج(یعنی همه پولتو نزار توی کاری که ممکنه صد در صد ...

نميدونم گلي من ك سردرنميارم حرفي بزنم ميگه حسودي🙁

اشتباه نکن...بساز بفروشی برا کسی خوبه که خودش اوستا باشه و مصالحم مال خودش باشه دوسه تا کارگرم از خو ...

آره راس ميگي😕گلي من حرف نميتونم بزنم اصلا ميزنه توي دهنم!

وقتي ميخواد پول رو بده بقيه روش كار كنن اون موقع ديگه كار داره يعني؟!

خب گلي ميگه اينجوري شايد يه سودي داشته باشه!!الان ٢ سالع بيكاره دلاراشو ميفروشه ميخوريم!!٢٥ هزاردلار تقريبا داره بخاد بفروشه بخوره ك نهايت ٣ سال مارو بس كنه!آخه كل خرجو مخارج خونوادشم اين ميده!!!خرج همه چيزشونو اين ميده