2777
2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 33 پست
والا خودمم ترسیدم🙁 ممکنه سایه ها برا چیز دیگه باشن سنی چون مامانم گفت بچگی بردیمت دکتر گفتن بخاطر ...

نتوس بابا حالا باز باشه خيلي خوبه خاص باشي

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه صداهایی میشنوی؟ من قبلا صدای اذان میشنیدم هی میپرسیدم میگفتن نه ما که نمیشنویم...موقع اذان هم نب ...

منم موقع صبح و دم دمای اذان صبح صدای اذان و کلیرصدای عجیب و غریب ونامفهموم میشنوم که اطرافیانم نمیشنون و بشدت سردرد میگیرم 

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
منم موقع صبح و دم دمای اذان صبح صدای اذان و کلیرصدای عجیب و غریب ونامفهموم میشنوم که اطرافیانم نمیشن ...

منم سردرد میگیرم موقع پچ پچ

Kendin istediğin gibi yaşa👼
نتوس بابا حالا باز باشه خيلي خوبه خاص باشي

آخه میگن ترسناک نمیدونم اینطور اونطوره😨

حالا امروز که من خونه تنهام منو یجوری ترسوندنااا

حالا تو موقع اذانه من نه وسط روز یا آخر شب البته الان نه

وای واقعا حس بدی بهم دست میده کل تمرکزم از بین میره کلی صدا تو مخم میپیچه 

تو قبلا سعی در برقراری ارتباط با موکل یا چیزی نکردی؟

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
منم سردرد میگیرم موقع پچ پچ

منم بارها صدای مشابه صدای همسرم شنیدم که حرفی بزنه یا صدام بزنه در صورتی که گفت نه من نبودم به نظر من اینا همش ضمیر ناخوداگاهمونه

چشم سوم معقولش جدا هست اگه اشتباه نکنم

منم بارها صدای مشابه صدای همسرم شنیدم که حرفی بزنه یا صدام بزنه در صورتی که گفت نه من نبودم به نظر م ...

خدا کنههه والا من که می‌ترسم

خدا اینارو به یه شجاعش می دادی نه من که از صدای قلنج وسایل آشپزخونه سکته میکنم 😭

صدای پچ پچ اصولا نامفهوم

ولی اینکه صدام کنن آره خیلی شده بگن نه نبودیم ولی من بشنوم

و قبل صدا زدن بابام اوندفعه فهمیدم کارم داره

اینم هستا

بابا بیاید شما خاص باشید من طاقتشو ندارم خدایی😨😭

نه نترس عزیزم 

اینا همش مربوط به حسای قویت هست 

مثلا اینکه اسممو میگن یا پچ پچ همین

لطفا به من بگو حس پدرشوهرم به من چیه؟؟؟در اینده رابطه شوهرم با پدر و مادرش ججوری میشه؟؟؟ورابطه شوهرم با پدر مادر خودم چجوری میشهههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منطور پدرشوهرم چیه تینقد نی خواد ببینه ما مول داریم بدیم زودتر خونه از رهن در بیاریم بریم تو خونه که خریدیم عجله اش برا چیه منظورش چیه چه فرقی براش داره بریم یا نریم لطفا بهم بگو خدا خیرت بده انشالله

لطفا به من بگو حس پدرشوهرم به من چیه؟؟؟در اینده رابطه شوهرم با پدر و مادرش ججوری میشه؟؟؟ورابطه شوهرم ...

شما برای اینکه خونشون هستین پول میدین:)؟

من نمیتونم درباره دیگران بگم بخدا حتی خودمم

فقط چیزایی میبینم که برام بعد چند روز اون اتفاق میفته

ولی بنظرم پدر شوهرت حس خوبی بهت داره ولی شاید بعضی کارات باعث ناراحتیش شه

اینم همینطوری فکر کردم اینطوریه گفتما اصلا سند قرارش ندی

من حتی از اینکه چشم سومم بازه مطمئن نیستم