2777
2789
عنوان

چشم سوم

260 بازدید | 33 پست

خانوما راهنمایی

من بدون اینکه متوجه بشم

یه تایپکی از حسایی که داشتم گفتم

خانومت اونجا گفتن امکانش زیاده چشم سومم باز باشه

مثلا من قبل مرگ پدر بزرگم اونو بدون اینکه بخوام تو مغذم بهش فکر کرده بودم

یا بیشتر خواب ها و چیزایی که میبینم و زاییده ذهنمن برام یا دور و اطرافم اتفاق میفتن

گفتن سایه کرمی میبینی

که گفتم نه سیاه میبینم فقط و خیلی کم صداهایی که بقیه نشنون میشنوم و اون‌موقع حس میکنم

خیالاتی شدم

بهم گفتن چشم سومت بازه

ینی ممکنه:؟

آخه من هیچ اقدامی برا باز کردنش نکردم

Kendin istediğin gibi yaşa👼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی ک چشم سومت بازه من متوجه نشدم یکم توضیح میدی؟

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

فک نکنم چشم سوم باز شدن عوارض زیادی داره

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود 🤗 عزیزی که امضامو خوندی میشه یه صلوات برام بفرستی بعد لایک کنی تا منم برات صلوات بفرستم 😊؟ خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین
خب بگو مثلا من لباس چ رنگي تنمه يا اسمم چيه ببينم بازه يا نه

خودمم همینو میگم من اصلا نمیتونم برا کسی چیزی بگم

فقط خودم

میگن نمیدونم چاکرات بازه و اینا

من سر در نمیارم خودمم

خودمم همینو میگم من اصلا نمیتونم برا کسی چیزی بگم فقط خودم میگن نمیدونم چاکرات بازه و اینا من سر ...

منم نفهميدم اصن نميدونم چشم سوم چيه ديگه خدارو شكر هر روز چيزاي جديد ميشنويم تو اين سايت

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
خودمم نمیدونم بخدا فقط گفتن تست بدم حتما🙁

کجا تست بدی

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
منم نفهميدم اصن نميدونم چشم سوم چيه ديگه خدارو شكر هر روز چيزاي جديد ميشنويم تو اين سايت

والا خودمم ترسیدم🙁

ممکنه سایه ها برا چیز دیگه باشن سنی

چون مامانم گفت بچگی بردیمت دکتر گفتن بخاطر تصادفه که آسیب دیده بودی همین🙁بعضی وقتا هم همون آسیب علایمش با خستگیت برمیگرده

و منم واقعا به همین باورم چون بیشتر با خستگی میبینمشون

وگرنه اصلا خودمم دنبال اینجور چیزا نیستم و نشنیده بودم

نه چشم سومت باز نیست فقط حسات قوی تر از بقیه اطرافیانته و روحت آماده تره واسه رشد وتکامل

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
چه صداهایی میشنوی؟ من قبلا صدای اذان میشنیدم هی میپرسیدم میگفتن نه ما که نمیشنویم...موقع اذان هم نب ...

مثلا اینکه اسممو میگن

یا پچ پچ همین