به موهات سرکه بزنی هم اونا خفه میشن هم یه فایده هایی برا موهات داره ولی الان یادم نیس شونه مخصوص بگیر هر روز شونه کن موهاتم رنگ کنی همشون به فنا میرن خود شامپوشم که نمیدونم چه مارکی بهتره درجا میکشتشون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
موهاتو هر رور با سرکه شونه کن، اگر شوهرت وقت میکنه بده موهاتو نگاه کنه برای رشکهاش، موهایی که رشک بهش چسبیده قیچی کن بنداز دور، اگر نمیتونه خودت جلوی آینه تو نور خوب بشین موهاتو بده دو طرفت و بگرد، معمولا نزدیک ریشه مو هستن
من این شکلی از شرشون خلاص شدم. برای من یه سه هفتهای طول کشید چون موهام تقریبا تا کمرم بود نمیخواستم کوتاه کنم.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
یه محلولی هست درست اسمشو یادم نیست بری دارو خونه بهت میده خیلی سمیه باید مواظب باشی دو یا سه بار بزنی شپشات رفته .سس ماینز هم با سرکه قاطی کن بعد از اون محلوله که شستیش بزن به سرت ۱۰۰در۱۰۰میره
یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
شونه دندون ریز میگی دارم اونم وای اصلا ریشه کن نمیشه هم مشکی توسرم هم تخم سفید
نه استیله مال شپش و تخمشه
میدونی چرا چوب خدا صدا نداره چون که فرو میکنه درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه
میدونی چرا چوب خدا صدا نداره چون که فرو میکنه درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه
منم اون هفته اتفاقی سر دخترمو نگاه کردم دیدم شپش زده ، چقد زحمت کشیدم تا موهاش بلند شد، ولی موهاش کوتاه نکردم، اومدم هر روز روغن زیتون فراوون زدم به سرش ، جوری که روغن از موهاش چکه میکرد بعد پلاستیک کشیدم به سرش گذاشتم یه صبح تا شب موند، بعد بردم حموم چندبار شستم بعد سرکه زدم تو حموم شونه زیاد به سرش کشیدم ، باورت نمیشه به عرض ۴ روز هیچ شپشی نموند حتا یدونه تخم شبش هم تو سرش نموند اگه چیزی هم بود با دست میکشیدم بیرون