2777
2789
عنوان

کمک...شپش سر

1218 بازدید | 69 پست

چندماه درگیرم 

خیلی اتفاقی فهمیدم نمیدونم چهطورشد گرفتم 

سر پسر ۱۰ماهمم افتاده بود که موهاشو کوتاه کردم برطرف شد

هر کاری کردم از سر خودم نرفته که نرفته

توروخدا راهنمایی کنید واقعا دارم افسرده میشم

تیکر تولدپسرم

من شونشو گرفتم عالی بود 

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهاتو رنگ کن

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
موهاتو رنگ کن

تاثیر نداره

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
ببین من همه کار کردم سس مایونز اسفند سرکه هیچ کدوم نتیجه نداشت یه شاونه هست اسمش سونه لیندا فک ...

همون استیله؟

سس مایونز شب تا صبح تو سرتون باشه برین حموم.بعدش هم شامپوی شپش بزنین همشون میمیرن.با شونه مخصوص اگر کسیو دارین براتون جدا کنه عالیه وگرنه خودتون جلوی آینه با حوصله اون شپشای مرده و تخماشون رو دربیارین در اخرم اگه یه رنگ به سرتون بزنین برای اطمینان عالیه🙃و تمام

میخک ازعطاری هابگیر بجوشون جای اسپری های شوینده روکامل بامایع ظرفشویی بشوربعدای میخک هات وازصافی ردکن بریزداخل اون وکامل روی موهات اسپری کن طوری کن اب ازنوک موهات چکه کنه بذار 2ساعت بمونه  بعدبرودوش بگیر فقط 1بارشامپو بزن. با ختمی هم میتونی همین کاروکنی

عشقم همسر م♥♥