2777
2789
عنوان

خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 27 پست

بعدم شما ک خودت میگی همش تو خونه ای.یکم برو تو اجتماع یکم با مردم رفت و امد کن تا ببینتت و بشناسنت و متوجه حضورت بشن.حتما کلاسی چیزی برو.حضورت تو اجتماع رو ب حداقل رسوندی انتظار داری کی ببینه و بپسنده؟

حضورتو پر رنگ کن مطمعننا موفق میشی گلم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله ک بخت شماهم باز میشه من خودمم بینیم بزرگه😑😂راستش پول عمل هم ندارم😄ولی درعوض ب پوست و اند ...

چقدر خوبه که شما به خودت اهمیت میدی

راستش من حتی بلد نیستم چجوری باید به خودم اهمیت بدم و برسم .

بد سلیقم 

بلد نیستم 

باید یاد بگیرم

بعدم شما ک خودت میگی همش تو خونه ای.یکم برو تو اجتماع یکم با مردم رفت و امد کن تا ببینتت و بشناسنت و ...

درست میگی ولی من محدودم و همش باید تو خونه باشم وگرنه خودم دلم میخواد سر کار برم ، بیرون برم و...اجازشو ندارم

تصورمیکنم مساله شما چهره نیست اول نبودن تو جانعه اس و دوم کم بودن اعتماد بنفس

بنظرم رواین دومورد کارکنید

بعدم اصلا مگه میشه ی دخترخانم جوان شرقی زیبا نباشه

سعی کنیم خوب باشیم،حتی بدها هم خوبی رومیفهمن!🙄
چقدر خوبه که شما به خودت اهمیت میدی راستش من حتی بلد نیستم چجوری باید به خودم اهمیت بدم و برسم . ب ...

خب یادگرفتنش ک سخت نیس هس؟با این شبکه های گسترده مجازی.پیج های زیبایی و مد رو دنبال کن.تو تلگرام پر از کاناله

بعدشم گلم اعتماد بنفست خیییلی پایینه.حتما روی اعتماد بنفست کارکن.تو چی کم داری مگه؟از خیلیا بهتری بخدا.قدر خودتو بدون ب خودت انرژی بده اولین قدم اینه خودتو دوس داشته باشی.عکسای توی اینستا و مجازی همه ادیت و فیکه اصلا خودتو با اونا مقایسه نکن گلم.اعتماد بنفس ک داشته باشی خود ب خود دیگرانو جذب میکنی و برات ارزش قائل میشن

خب یادگرفتنش ک سخت نیس هس؟با این شبکه های گسترده مجازی.پیج های زیبایی و مد رو دنبال کن.تو تلگرام پر ...

خیلیییی ازت ممنونم 💕💕💕💕

خیلی بی انرژی و بی انگیزم امیدوارم بتونم همه این چیزارو حل کنم

خیلیییی ازت ممنونم 💕💕💕💕 خیلی بی انرژی و بی انگیزم امیدوارم بتونم همه این چیزارو حل کنم

عزززیزم برات آرزوی موفقیت میکنم خانوم خوشگله😍امیدوارم بهترینا قسمتت شه و از ته قلب خوشبختیو تجربه کنی خانوم گل😍

عزززیزم برات آرزوی موفقیت میکنم خانوم خوشگله😍امیدوارم بهترینا قسمتت شه و از ته قلب خوشبختیو تجربه ک ...

خیلی ممنونم عزیزم هم چنین برای شما 😍😍

ممنون از وقتی که گذاشتی و راهنماییم کردی😍

بهترین ها برای شما و عزیزانت💕💕