2777
2789
عنوان

خیلی خستم

158 بازدید | 27 پست

دلم میخواد ازدواج کنم ولی تا الان حتی یه خواستگارم نداشتم ..

چهره قشنگی هم ندارم 

خواهشا نگید عکس بده و ...

من دارم باهاتون دردو دل میکنم.

پولشم ندارم که مثلا بینیمو عمل کنم ، لیزر برم و ...

خلاصه پول ندارم یکم روی خودم کار کنم تا ظاهرم بهتر بشه

خانواده هم اجازه کار کردن نمیدن 

هیچکس تا حالا نگاهمم نکرده چ برسه انتخاب .

هیییییی 

خیلی خسته و ناراحتم .

آدم بدی نیستم معمولیم 

اما باید چهرت و تیپت خوب و موجه و چشمگیر باشه که بیان سمتت و بعد اخلاقت رو ببینن 

کسی که ظاهرش خوب نباشه کسی نمیاد سمتش در نتیجه اخلاق خوبشم دیده نمیشه.

بعدشم انقدر اکثر آدما خوب و شیک پوش و زیبان ک منم مرد باشم به زیبایی اهمیت میدم.

ناشکری نیست 

خدارو شکر تنم سلامته 

اما هر دغدغه و ناراحتی ای جای خودشو داره 

درسته دغدغه من شاید برای کسی دیگه اصلا به حساب نیاد یا خنده دار باشه اما خب هر کسی رو یه چیزی آزار میده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی جان باید فعالیت های اجتماعی تو گسترش بدی هر کاری که میشه مثلا بدو ارایشگاه به عنوان کار آموز  هم یه مهارتی یاد میگیره وهم چند تا ادم می بینی یا هر کار دیگه ایی که میشه انجام بده که تو جامعه باشی هم برای روحیه ت خوبه و هم دیده میشی

23

چه عجله ای داره بابا هنوز جاداری برای ازدواج نگران نباش بعدشم شوهرکردن همچین ءش دهن سوزی ام نیست از خیلی چیزامیفتی

اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم
من چی بگم که همه چی تمومم از نظر دیگران. با یه خانواده ی خوب و مذهبی و رفاه کامل از خودم خونه و ماش ...

انشالله بزودی ازدواج میکنی با یه آدم خوب و کامل مثل خودت.

خوش بحالت که رفاه داری من هیچی ندارم

انشالله بزودی ازدواج میکنی با یه آدم خوب و کامل مثل خودت. خوش بحالت که رفاه داری من هیچی ندارم

ممنونم عزیزم

ایشالا یه بخت خوب برای خودت

حسرت زندگی دیگرانو نخور

مادر پدر داری یعنی همه چی داری

من مادر ندارم. غم عالم رو دلمه   

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
23

انشالله ک بخت شماهم باز میشه

من خودمم بینیم بزرگه😑😂راستش پول عمل هم ندارم😄ولی درعوض ب پوست و اندامم خیلی توجه دارم.مثلا ارایشگاه حتما میرم.لازم نیس زیادم هزینه کنم در حد ی اصلاح یا پاکسازی پوست ب ناخونام توجه دارم.دندونام.مسواک همیشه میزنم.ماسکای مختلف با لوازم خونگی میسازم واس پوستم.لباسامم گرون قیمت نیستن اصول ست کردنو بلدم ک اگر خیلی گرون نیستن ولی تو چشم باشن.موهامم کوتاه نمیکنم چون مو زینته زنه.خلاصه اگر زورم ب دماغ نمیرسه ب جاهای دیگم پیله میشم.ی مدت چاق بودم رژیم گرفتم ورزش کردم اومدم رو فرم

شماهم انجام بده این کارارو باورکن همه چی قیافه و تیپ نیست از خدا بخواه مرد خوبیو سره راهت قرار بده.مردی ک عاشقت باشه زیبایی توی صورتت و اندامت کشف میکنه ک خودت بیخبری