2777
2789
عنوان

خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 27 پست

بعدم شما ک خودت میگی همش تو خونه ای.یکم برو تو اجتماع یکم با مردم رفت و امد کن تا ببینتت و بشناسنت و متوجه حضورت بشن.حتما کلاسی چیزی برو.حضورت تو اجتماع رو ب حداقل رسوندی انتظار داری کی ببینه و بپسنده؟

حضورتو پر رنگ کن مطمعننا موفق میشی گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله ک بخت شماهم باز میشه من خودمم بینیم بزرگه😑😂راستش پول عمل هم ندارم😄ولی درعوض ب پوست و اند ...

چقدر خوبه که شما به خودت اهمیت میدی

راستش من حتی بلد نیستم چجوری باید به خودم اهمیت بدم و برسم .

بد سلیقم 

بلد نیستم 

باید یاد بگیرم

بعدم شما ک خودت میگی همش تو خونه ای.یکم برو تو اجتماع یکم با مردم رفت و امد کن تا ببینتت و بشناسنت و ...

درست میگی ولی من محدودم و همش باید تو خونه باشم وگرنه خودم دلم میخواد سر کار برم ، بیرون برم و...اجازشو ندارم

تصورمیکنم مساله شما چهره نیست اول نبودن تو جانعه اس و دوم کم بودن اعتماد بنفس

بنظرم رواین دومورد کارکنید

بعدم اصلا مگه میشه ی دخترخانم جوان شرقی زیبا نباشه

سعی کنیم خوب باشیم،حتی بدها هم خوبی رومیفهمن!🙄
چقدر خوبه که شما به خودت اهمیت میدی راستش من حتی بلد نیستم چجوری باید به خودم اهمیت بدم و برسم . ب ...

خب یادگرفتنش ک سخت نیس هس؟با این شبکه های گسترده مجازی.پیج های زیبایی و مد رو دنبال کن.تو تلگرام پر از کاناله

بعدشم گلم اعتماد بنفست خیییلی پایینه.حتما روی اعتماد بنفست کارکن.تو چی کم داری مگه؟از خیلیا بهتری بخدا.قدر خودتو بدون ب خودت انرژی بده اولین قدم اینه خودتو دوس داشته باشی.عکسای توی اینستا و مجازی همه ادیت و فیکه اصلا خودتو با اونا مقایسه نکن گلم.اعتماد بنفس ک داشته باشی خود ب خود دیگرانو جذب میکنی و برات ارزش قائل میشن

خب یادگرفتنش ک سخت نیس هس؟با این شبکه های گسترده مجازی.پیج های زیبایی و مد رو دنبال کن.تو تلگرام پر ...

خیلیییی ازت ممنونم 💕💕💕💕

خیلی بی انرژی و بی انگیزم امیدوارم بتونم همه این چیزارو حل کنم

خیلیییی ازت ممنونم 💕💕💕💕 خیلی بی انرژی و بی انگیزم امیدوارم بتونم همه این چیزارو حل کنم

عزززیزم برات آرزوی موفقیت میکنم خانوم خوشگله😍امیدوارم بهترینا قسمتت شه و از ته قلب خوشبختیو تجربه کنی خانوم گل😍

عزززیزم برات آرزوی موفقیت میکنم خانوم خوشگله😍امیدوارم بهترینا قسمتت شه و از ته قلب خوشبختیو تجربه ک ...

خیلی ممنونم عزیزم هم چنین برای شما 😍😍

ممنون از وقتی که گذاشتی و راهنماییم کردی😍

بهترین ها برای شما و عزیزانت💕💕