2789
عنوان

حرکات جنین

176 بازدید | 20 پست

۳۴ هفته وپنج روزمه از صبح نی نی تکون نمیخوره خرما خورم میوه ومربا خوردم تغییری نکرده چیزی حس نمیکنم نگرانشم چند بار هم به شکمم اروم ضربه زدم که اگه خوابه بیدار بشه ولی نشد🥺 نگرانشم چیکار کنم؟

عزيزم برو درمانگاه چك كنه ضربان قلبشو

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برو دکتر برات صدای قلبشو بذاره 😊 خیالت راحت بشه 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

يه شربت خيلى خيلى غليظ بخور به چپ بخواب

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

استرس نداشته باش اروم ب پهلو بخواب حرفم نزن دستتو بذار رو شکمت حس میکنی صبحا معمولا خوابن..اگ خ نگرانی برو ضربان قلبشو گوش کن

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

دختر خاله منم توی هفته ۳۵ اصلا بچش تکون نمیخورد بعد هفته ۳۶ چنان ضربه هایی میزد که رو لباس هم‌مشخص بود....من تجربه ندارم ولی فکر نکنم جای نگرانی باشه 

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........

عزيزم به پهلو چپ بخواب يه ١٥ دقيقه اگر تكون نخورد برو بيمارستان

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
میرم اینم امتحان کنم بازم تکون نخوره میرم دکتر دارم دیوونه میشم از نگرانی

ان شاءالله ك چيزى نيست غصه نخور

به پشت نخوابيدى؟؟؟

برو دکتر برات صدای قلبشو بذاره 😊 خیالت راحت بشه 

عزيزم عذرميخوام كه ناراحتت ميكنم ولى دليل از دست دادن بچه هات چيه؟؟ الان باردارى؟

عزيزم عذرميخوام كه ناراحتت ميكنم ولى دليل از دست دادن بچه هات چيه؟؟ الان باردارى؟

عزیزم الان حالم خوب نیست بعدا خوب شدم میام قشنگ برات توضیح میدم معذرت 🙏 میخوام 

بله باردارم

اگه خلاصه تاپیکای قبلم نگاه کنی🙂میفهمی گلم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد