لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
حالم بد شده خیلی از نگرانی دارم میمیرم فردا دکترم هست ، فردا دکتر خودم برم یا امروز برم جای دیگه به ...
امروز استراحت کن و مایعات زیاد بخور ببین بازم لکه بینی داری یا نه،فردا برو دکتر خودت بت شیاف میده اینکه ترس نداره اکثر خانوما تو بارداری لکه بینی و حتی خونریزی دارن فقط اروم باش اگه اعتقاد داری صلوات بفرست
هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!
شیاف سیکلوژیست گذاشتم الان هفته ۸ لک بینی داشتم خوب شد تا الان 😭
خب احتمال داره هماتوم داشته باشی نگران نباش امروز رو دو تا شیاف بزار یکدونه صبح و یکدونه شب. البته اگه الان خونریزی روان نداری. در غیر اینصورت به دکترت زنگ بزن و سونو بده احتمالا باید آمپول پروژسترون بزنی. استراحت یادت نره