2777
2789
عنوان

گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 37 پست
ااا سنتی ازدواج کردی پس؟ بخدا فکر نکن اگه دوستم بودی زندگی خیلی برات گل و بلبل بود.جریان دوستی خییی ...

اینم درسته ولی یه سری رفتارای تابلوشو میفهمیدم حداقل چون این پدر مادر نداره زود از دستشون داده واسه همین این نادونیاش تابلوئه دسته خودش نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم درسته ولی یه سری رفتارای تابلوشو میفهمیدم حداقل چون این پدر مادر نداره زود از دستشون داده واسه ...

اهان پس مشکل ریشه از کودکیش داره😑خدا بهت صبر بده...تو خودت نباش افسرده میشی دختر

بقراااااان همینجوریه یعنی تو هر مشکلی بگی این داره 

شوهر منم اینجوریه بعضی وقتا به کارایی میکنه یه حرفایی میزنه اصلا دیوونه میشم . همش میگم حق من این نبود . هیچی مون باهم جور درنمیاد . چه جوری اینهمه ساله موندی . ولی چه میشه کرد کاریه که شده . مثلا بری دادگاه چی بکی بگی باهم نقطه مشترک نداریم ابنو میفهمن اصلا میگن خانوم معتاد نیس پاشو برو . ای بابا .امان از حرف مردم . من بهترین دوران مجردیو داشتم با پدرومادرم عشق میکردیم بخدا . هرکی رسید گفت واااا 32 سالته پس چرا ازدواج نمیکنی خواستگار نداری ؟؟!!!اخرشم دیدیم کم کم میخوان بگن حتما مشکلی داره چرا هرکی میاد رد میکنه گفتیم حالا بهمون انگ م میچسبونن خودمونو بدبخت کردیم رفت . بهترین روزای عمرمو خونه پدری داشتم 💔

شوهر منم اینجوریه بعضی وقتا به کارایی میکنه یه حرفایی میزنه اصلا دیوونه میشم . همش میگم حق من این نب ...

دهن  مردمو نمیشه بست دیگ ما انققدر این چیزا و این حرفا زیاده تو فامیلامون بخدا دخترخاله هام یکی دوازده اون یکی ۱۶سالشه بدبختا از الان فکر شوهرن و نگران خواستگار 

خودشونم میگن انقدر بقیه میگن ما نمیتونیم به شوهر فک نکنیم

دهن  مردمو نمیشه بست دیگ ما انققدر این چیزا و این حرفا زیاده تو فامیلامون بخدا دخترخاله هام یکی ...

آره والله کاش فرهنگ مردممون عوض میشد شاید یکی میخواد تا ابد مجرد بمونه چرا باید جواب پس بده. الان دخترخاله های شما وقت شیطنت و بچگی کردنشونه . دغدغه گرفتن 

عززززززیزم والا بخدا داشتی حکومت میکردی واسه خودت

آره بخدا دانشگاه. سرکار. خونه. راااحته راحت 

حالا خداروشکر میکنم پدرومادرخوبی داشتم یه چندسال واقعا خوشی کردم . بعضیا طفلیا خونه پدرم روزگار خوش نداشتن . ناشکر نیستم خداروشکر الانم پسرم شده تمام زندگیم . خدا این نعمتو بهم عطا نمیکرد دیووونه میشدم.