بقراااااان همینجوریه یعنی تو هر مشکلی بگی این داره
شوهر منم اینجوریه بعضی وقتا به کارایی میکنه یه حرفایی میزنه اصلا دیوونه میشم . همش میگم حق من این نبود . هیچی مون باهم جور درنمیاد . چه جوری اینهمه ساله موندی . ولی چه میشه کرد کاریه که شده . مثلا بری دادگاه چی بکی بگی باهم نقطه مشترک نداریم ابنو میفهمن اصلا میگن خانوم معتاد نیس پاشو برو . ای بابا .امان از حرف مردم . من بهترین دوران مجردیو داشتم با پدرومادرم عشق میکردیم بخدا . هرکی رسید گفت واااا 32 سالته پس چرا ازدواج نمیکنی خواستگار نداری ؟؟!!!اخرشم دیدیم کم کم میخوان بگن حتما مشکلی داره چرا هرکی میاد رد میکنه گفتیم حالا بهمون انگ م میچسبونن خودمونو بدبخت کردیم رفت . بهترین روزای عمرمو خونه پدری داشتم 💔
شوهر منم اینجوریه بعضی وقتا به کارایی میکنه یه حرفایی میزنه اصلا دیوونه میشم . همش میگم حق من این نب ...
دهن مردمو نمیشه بست دیگ ما انققدر این چیزا و این حرفا زیاده تو فامیلامون بخدا دخترخاله هام یکی دوازده اون یکی ۱۶سالشه بدبختا از الان فکر شوهرن و نگران خواستگار
خودشونم میگن انقدر بقیه میگن ما نمیتونیم به شوهر فک نکنیم
دهن مردمو نمیشه بست دیگ ما انققدر این چیزا و این حرفا زیاده تو فامیلامون بخدا دخترخاله هام یکی ...
آره والله کاش فرهنگ مردممون عوض میشد شاید یکی میخواد تا ابد مجرد بمونه چرا باید جواب پس بده. الان دخترخاله های شما وقت شیطنت و بچگی کردنشونه . دغدغه گرفتن