2777
2789
عنوان

بورسیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 99 پست
مطمئنی

من خودم دقیقا 76 میلیون گذاشتم

فعلا تمام سودم پریده.... خداروشکررر

از اصل پولم 3 میلیون سود مونده تا برسه اصل پولم😂😂😂

نمی دونم برای شما چی خریده که به جز سود این دوماهتون

35 میلیون هم از مبلغ پولتون پریده  

شدیم سوپ خفاش نخورده و دهن سوخته😖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره سقوط کزده اما میگن نرین تو صف فروش.اصلاح میشه باز

خدا کنه 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
نمیدونم نگفت چی خریده ولی دوماهی میشه برده پولو

پول دستی هیچوقت به کسی ندین براتون توی سبد خودش سهم بخره. برای خودت یا شوهرت کد بورسی بگیر بعد پولو واریز کن به حساب کارگزاری و رمز کاربریتو بده به برادرشوهرت یا سبدگردان. ایتجوری خودتون هم میتونین چک کنین ببینین چیا خریده و میتونین اگر شرایط سخت شد بدین به سبدگردان خوب براتون جابه جا کنه

تو سامانه خودتون براتون خرید و فروش کرده؟؟؟؟

نه پولو ریختیم ب حسابش

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
وای چ اشتباهی ادم پول پس انداز رو میذاره بورس نه سرمایه زندگی شو مبلغ به این بالایی اونم بدون اینکه ...

اگه اینو بگم خانواده شوهرم قورت میدن منو

بچه ها ادم تو چندر غاز پولشو چیکار کنه ارزشش کم نشه طلا که انقدر گرون شده ادم نمتونه بره سمتش دلارم ...

طلا خیلی خوبه خوبیش اینه که جای رشد داره همیشع

و سرمایت دستته با خیال راحت