2777
2789
عنوان

بورسیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 99 پست
مثبت میشه فعلا سهامتون رو نفروشید

خدا کنه خیلی نگرانم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم نگفت چی خریده ولی دوماهی میشه برده پولو

مگه خودتون سختتون میشدمطالعه کنیدوخودتون پولتونوواردبورس کنید؟

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  

چقد گفتیم وارد بروس نشید گوش ندادین مسخره کردی بیا سواری ندید بابا اینا سود باشه جای با ما ملت شریک نمیشند، الان یکی دامادمون 200 تا الان ضرر کرد، خدا بهم رحم کنه

شاید بشه شاید هم نشه ولژ چرا پولتون دادید بهش وقتی سود نمی گرفتین

گفت چند ماه دیگه دو برابر پس میدم بهتون شوهرمم داد ب حرفم نیس

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
نمیدونم نگفت چی خریده ولی دوماهی میشه برده پولو

دوماه پیش تا هفته پیش سود کرده از هفته پیش ضرر. بنظر من خودت برو چک کن.‌

ضمنا اگه فعلا پول رو لازم ندارید بهش بگید نگه داری کنه تا برگرده سر به سر بشه و حتی بره تو سود 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
چند وقت دستش بوده

دوماه تقریبا

برا من دقیقا تو این روزایی ک میگن ریخته داره مثبت میخوره😂😂😂

عرضه اولیه هاالان فقط مثبتن

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم