2777
2789
عنوان

بورسیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 99 پست
پول دستی هیچوقت به کسی ندین براتون توی سبد خودش سهم بخره. برای خودت یا شوهرت کد بورسی بگیر بعد پولو ...

دقیقا 

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
مگه خودتون سختتون میشدمطالعه کنیدوخودتون پولتونوواردبورس کنید؟

شوهرم قبول نکرد گفت تو بلد نیستی ولی اون چند ساله سبد گردانی میکنه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ین مون موقع که پولتونو دادین بذاره باید می‌فهمیدینکه کجا سرمایه گذاری کرده ولی اینهمه ضرر تو کل ...

اتفاقا حقه بازه ولی کی قبول کنه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
می‌پرسید چه سهمی خرید؟متاهل؟

نه مجرده منم باهاش قهرم دوساله شوهرمم ک هیچی نمیگه 

من که خودم چند ساله طلا خریدم هیچوقت ضرر نکردم با خیال راحت بدون استرس

کجا گذاشتیشون؟؟؟

نمیترسی دزد ببره اونم بااین دستگاههای حرفه ایشون؟

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
کجا گذاشتیشون؟؟؟ نمیترسی دزد ببره اونم بااین دستگاههای حرفه ایشون؟

اتفاقا دور از جون طلاهای این خانوم ۴سال پیش خواهرم نزدیک یک کیلو طلا داشت ازش زدن هنوز افسردگی داره

مشکل اونه باید پولتونو پس بده همینو بهش بگید

اونم داد کلاهبردار پست

الان وقت خرید سهام هست.

چه سهمی بخرم کسی میدونه؟

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
اتفاقا حقه بازه ولی کی قبول کنه

عزیزمن اون قشنگ حساب کرده، توبورس هرروزضرر حداکثر پنج درصده ،یعنی پول شما اصلا سود نکرده وفقد ضرر کرده ؟!اونم تو دوماه گذشته که اینهمه بورس صعود داشت.