سلام
میدونم سوال مسخره ای هست ولی بنظرتون بچه دار بشم؟
از بچگی دوست نداشتم بچه تک داشته باشم یعنی همیشه میخواستم اگه خدا بهم پسر میده دو تا بده اگر هم دختر میده دو تا بده (چون خودم تک بودم و خیلی تنهایی کشیدم).
خدا بهم دو تا پسر سالم عطا کرد (یه کم عذاب وجدان دارم ولی پسر دومم رو بخاطر اینکه اولی تنها نباشه باردار شدم ) شاید به همین دلیل بود بر عکس پسر اولم که پسر آروم و حرف بفهمی بود دومی لجباز و نا آرومی بود (دکتر ها می گفتن بخاطر اینکه موقع زایمان دچار کمبود اکسیژن شده اینجوریه) خیلی اذیتم کرد (هنوز هم البته میکنه )
بعد از ده سال خدا بهم یه دختر شیرین زبون داد که الان چهار سالش هست تا چند وقت پیش اصلا به فکر بچه بعدی نبودم ولی از وقتی پدرم فوت شده نگران تنهایی دخترم بعد از مرگ خودم هستم (آخه خیلی به من وابسته هست کلا از جنس مذکر خوشش نمیاد پدر و برادرهاش کلی قربون صدقه اش میرن ولی با اینکه من حتی دعواش هم میکنم بازم میگه فقط مامان)
نه اینکه فقط بعد از مرگم حتی برای الانش هم میگم یه بچه دیگه(که انشالله دختر باشه ) بیارم که تنها نباشه
ولی باز عذاب وجدان میگیرم که نکنه خدا بازم مجازاتم کنه و یه بچه بهم بده که بازم به غلط کردن بیفتم.
نمیدونم چی کار کنم از طرفی هم اگر بچه بیارم دیگه فرصتی برای پیشرفت خودم نیست یعنی بین آینده خودم و احساس دخترم یکی رو انتخاب کنم
خوشحال میشم نظراتتون و بگین