2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

494 بازدید | 57 پست

سلام

میدونم سوال مسخره ای هست ولی بنظرتون بچه دار بشم؟

از بچگی دوست نداشتم بچه تک داشته باشم یعنی همیشه میخواستم اگه خدا بهم پسر میده دو تا بده اگر هم دختر میده دو تا بده (چون خودم تک بودم و خیلی تنهایی کشیدم).

خدا بهم دو تا پسر سالم عطا کرد (یه کم عذاب وجدان دارم ولی پسر دومم رو بخاطر اینکه اولی تنها نباشه باردار شدم ) شاید به همین دلیل بود بر عکس پسر اولم که پسر آروم و حرف بفهمی بود دومی لجباز و نا آرومی بود (دکتر ها می گفتن بخاطر اینکه موقع زایمان دچار کمبود اکسیژن شده اینجوریه) خیلی اذیتم کرد (هنوز هم البته میکنه )

بعد از ده سال خدا بهم یه دختر شیرین زبون داد که الان چهار سالش هست تا چند وقت پیش اصلا به فکر بچه بعدی نبودم ولی از وقتی پدرم فوت شده نگران تنهایی دخترم بعد از مرگ خودم هستم (آخه خیلی به من وابسته هست کلا از جنس مذکر خوشش نمیاد پدر و برادرهاش کلی قربون صدقه اش میرن ولی با اینکه من حتی دعواش هم میکنم بازم میگه فقط مامان)

نه اینکه فقط بعد از مرگم حتی برای الانش هم میگم یه بچه دیگه(که انشالله دختر باشه ) بیارم که تنها نباشه 

ولی باز عذاب وجدان میگیرم که نکنه خدا بازم مجازاتم کنه و یه بچه بهم بده که بازم به غلط کردن بیفتم.

نمیدونم چی کار کنم از طرفی هم اگر بچه بیارم دیگه فرصتی برای پیشرفت خودم نیست یعنی بین آینده خودم و احساس دخترم یکی رو انتخاب کنم

خوشحال میشم نظراتتون و بگین

لطفا پدر و مادرم  را یه فاتحه مهمان کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا از کجا معلوم دختر بشه، بعدم بیخیال تو این دوره زمونه سه تا هم خیلی زیاده و هنر میخواد به ثمر رسوندشون،

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
50 درصد احتمال داره دختر بشه اینم در نظر بگیر 

همین چیزها ش من و میترسونه 

البته یکی از اقوام بعد از دو بار بارداری دختر با یه برنامه پسر دار شد بهم گفته اگه خواستی اقدام کنی برنامه دختر رو برات میگیرم (آخه اون استرالیا هست) نود درصد جواب میده (البته همه چی دست خداست)

همین چیزها ش من و میترسونه  البته یکی از اقوام بعد از دو بار بارداری دختر با یه برنامه پسر دار ...

بچه ی بزرگت چند ساله اس،یعنی دوباره حالشو داری از اول پروسه ی بارداری و بچه داری و بگذرونی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
همین چیزها ش من و میترسونه  البته یکی از اقوام بعد از دو بار بارداری دختر با یه برنامه پسر دار ...

اگه اعصابت میکشه اقدام کن  ان شالله هر چی خیر و صلاحتونه همون بشه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
بچه ی بزرگت چند ساله اس،یعنی دوباره حالشو داری از اول پروسه ی بارداری و بچه داری و بگذرونی 

البته زیاد هم از اول نیست دخترم ماه پیش چهار سالش شد

اگه سن پسر بزرگم و بگم همه می ریزن سرم میگن تو چه ....هستی دیگه (آخه من خودم هر کی با بچه بزرگ باردار میشد همین و می گفتم از غذا خدا گذاشت تو کاسم و ...)

البته زیاد هم از اول نیست دخترم ماه پیش چهار سالش شد اگه سن پسر بزرگم و بگم همه می ریزن سرم میگن تو ...

گلم بچه ها که نباید حتماً هم جنس باشن تا با هم خوب وصمیمی باشن.همینکه برادرهاش باهاش خوبن کافیه.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
گلم بچه ها که نباید حتماً هم جنس باشن تا با هم خوب وصمیمی باشن.

آخه تفاوت سنیشون ده ساله 

واینکه اون دو تا همش با همن و دخترم همش میگه چرا اونا با من بازی نمیکنن

آخه تفاوت سنیشون ده ساله  واینکه اون دو تا همش با همن و دخترم همش میگه چرا اونا با من بازی نمی ...

شما باید سعی کنی به هم عادتشون بدی،از روانشناس کودک کمک بگیرید راهکار بهتون میده،الان وقتشه یواش یواش کمی هم به فکر رسیدگی به علایقتون باشید گلم تا روحیه شادابی داشته باشید..

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است