2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 57 پست
شما باید سعی کنی به هم عادتشون بدی،از روانشناس کودک کمک بگیرید راهکار بهتون میده،الان وقتشه یواش یوا ...

حرفتون و می پسندم 

شاید اگه تو غربت نبودیم (حداقل پیش هم زبانهای خودمون بودیم) انقدر بهش فکر نمی کردم (شاید توهم برم داشته و این خودم هستم که تنهام نه دخترم)

لطفا پدر و مادرم  را یه فاتحه مهمان کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه تا داری خب ایندشون رو هم میتونی تضمین کنی.داری در مورد یه ادمیزاد و خواسته ها و ارزوهاش حرف میزنی.

ما ۵ تا خواهریم اما هر کدوممون تو زندگی خودمون هستیم باز هم حس تنهایی داریم باز هم همون خلا حس میشه

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗

به نظر من اقدام به بارداری رو داشته باش

طفلک دخترت گناه داره

ولی قبلش رژیم دختر دارشدن رو رعایت کن، جنسیت دست خداست ولی تا 70% موثره

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

نه لرومی نیست بچه بیاری.تا خودتون هستید ایشالا سایه یخودتون بالاسرشه.بعدشم شوهرمیکنه.خودش بچه دار میشه.نگران نباش

پسرگلم قلبم فقط بخاطر تو میزنه.۶ماهگیت مبارک شاهزاده قلبم🎈🌹

این چ حرفیه ... دخترت بزرگ میشه عاقل میشه بهم وابسته میشن و بیشتر معنیه روابط خونوادگی و احساس و وابستگیو میفهمن و همدیگرو بیشتر دوس دارن .. الان بچس خب معلومه که بچه وابستس و هنیشه میخواد مامانش باشه ... خودتو عذاب نده بعدا میفهمی ک استرسات بیهوده بودن 

من ۶ ماه زایمان کردم عمرا دیگه بیارم همین اولی آخری

این و نگین 

منم سر پسر دومم همین و می گفتم (چون زایمان سختی داشتم)

پری بودم و میخواستم برم آی یو دی بزارم (متاسفانه چون وقت قبلی نداشتم دکترم قبول نکرد)

برای ۱۸ روز بعد وقت داد ولی من بعد نه روز فهمیدم باردارم

ناشکر نیستم (الان خیلی عزیزه ) ولی اونموقع ...

حرفتون و می پسندم  شاید اگه تو غربت نبودیم (حداقل پیش هم زبانهای خودمون بودیم) انقدر بهش فکر ن ...

ممکنه،بنظرم بهتره خودتون هم از یک مشاور کمک بگیرید ،برای درگذشت پدرتون متأسفم و تسلیت میگم گلم اما داغتون تازه اس و یه مقدار افکار منفی پیدا کردید بهتره این افکار رو از خودتون دور کنید .

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
سه تا داری خب ایندشون رو هم میتونی تضمین کنی.داری در مورد یه ادمیزاد و خواسته ها و ارزوهاش حرف میزنی ...

ولی همین که هستن یه جوری ته دلتون قرص نیست؟

ولی همین که هستن یه جوری ته دلتون قرص نیست؟

با اینکه خواهرم ۱۶ سالشه خیلی خوبه باهم درد دل میکنیم خواهر خیلی خوبه

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲
به نظر من اقدام به بارداری رو داشته باش طفلک دخترت گناه داره   ولی قبلش رژیم دختر دارشدن رو ر ...

آخه تا من تصمیمم و بگیرم یه سال گذشته 

تو همه کارها کلی باید حساب کتاب کنم(نود درصد هم باز پشیمون میشم)