2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اگه اشتها بود برا پرخوری الان همه ی لاغرا چاق میشدن مهم اشتهاست که داشته باشی وانقد بخوری چاق شی ...

منم اشتها نداشتم همش داروهای شیمیایی و گیاهی میخوردم ی مدت خوب میشدم دوباره برمیگشتم ب وزن سابق تا اینکه اومدم برای خودم کالری شماری کردم هر روز یه قاشق غذا بیشتر میخوردم سعی میکردم میان وعده حتما بخورم الان ب وزن دلخواهم رسیدم

فقط کالری شماری 

هر چی میخوری بزن تو نت ببین چقد کالری داره روزانه  

یادداشت کن 

دو سه روز اول اشتها نداری به زور میخوری ولی کم کم اشتهات باز میشه

شربت شیره انگور هم عالیههه

طبع بدنتو تر کن با روغن بنفشه بدنتو ماساژ بده بعد حموم 

هر چی میخوری سرچ کن طبعش تر باشه که گوشت بگیره بدنت

منم اشتها نداشتم همش داروهای شیمیایی و گیاهی میخوردم ی مدت خوب میشدم دوباره برمیگشتم ب وزن سابق تا ا ...

خوشبحالت من اصلا حوصلم نمیکشه خیلیم دوس دارم حداقل ده کیلو چاق شم

خدایا شکرت که تورودارم ...
خوشبحالت من اصلا حوصلم نمیکشه خیلیم دوس دارم حداقل ده کیلو چاق شم

برای خودت برنامه داشته باش من اوایل ازدواجمون 43کیلو بودم شوهرمم 100 کیلو قد من 163شوهرم185 هر جا میرفتیم حس میکردم عروسکم کنار دستش دارم راه میرم اول خوشم می اومد اما بدتا واقعا خجالت میکشیدم تصمیم گرفتم کم کم غذامو و خورد و خوراکمو بهتر کنم البته شوهرمم چون دیگه باشگاه رو ول کرد لاغر شد الان اون هفتاد و خورده است من 58 

وزنت نسبت ب قدت خوبه اگه بخوای اضاف کنی خوب نمیشی الان ب نظرم هیکلت خوبه

اره لاغرروبه متوسط ولی خوب دوس دارم یا یکم توپرشم یا حداقل یکم ازپایین تنه چاق شم ولی اراده ندارم فقط میگم یه راه ردحت میخوام که اونم نیست باشگاهم بخاطر کرونا میترسم برم

خدایا شکرت که تورودارم ...
اره لاغرروبه متوسط ولی خوب دوس دارم یا یکم توپرشم یا حداقل یکم ازپایین تنه چاق شم ولی اراده ندارم فق ...

وای نه من وزنم58کیلو8کیلوش فقط پایین تنمه همه میگن خیلی خوبی اما باور کن ی جا تونیک میپوشم یا مانتو تنگ خجالت میکشم الان ی خورده گشاد میپوشم