2777
2789
عنوان

امواج ماکروویو و بارداری

130 بازدید | 5 پست

سلام مامانای گل 

من تو اقدام به بارداریم حس میکنم این ماه باردار  باشم علایمش  رو حس میکنم.البته هفته آینده معلوم میشه  

راستش امروز با ماکرو ویو چیز گرم کردم

یکبار رو حالت ماکرو

یک بار روی حالت گریل و کانوکشن (هوای داغ)

و یکبارم روی حالت گریل خالی.

دستگاه ماکروفرم رو هفت سالی هست دارم.

حالا میترسم و این فکر افتاده بجونم اگه باردار بوده باشم رو جنین تاثیری داشته باشه.

البته هربار دکمه رو زدم و از اشپزخونه خارج شدم و رفتم تو سالن  با حدود 8  -9 متر فاصله یا بیشتر رفتم توی اتاق ... ولی خب یک ثانیه اول که دکمه رو زدم چی؟

بنظرتون جای نگرانی هست با توجه به سن کم بارداری (اگه واقعا چیزی باشه)؟ یعنی ممکنه خطری باشه از لحاظ ایجاد نقص زنتیکی برای نطفه؟؟

خدایا! بیامرز برایم آن گناهانی را که دعا را بازمی‌دارند، خدایا! بیامرز برایم گناهانی که بلا را نازل می‌کند؛ خدایا! بیامرز برایم همه گناهانی را که مرتکب شدم و تمام خطاهایی که به آن‌ها آلوده گشتم،

اشعه از مایکروفر خارج نمیشه فرزندم😐😐😐

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

با یه بار طوری نمیشه. این موبایلا از همه چیز بدتره‌. منم دیگه ماکروفرم را از پریز در اوردم که دیگه باهاش کار نکنم. البته فکر نمیکنم جدیدا مثل اون قبلیا باشه‌. چون اگه چیزی داخلش بذاریم طلایی یا نقره ای داشته باشه اتفاقی نمیفته. یا حتی توی کاتالوگ خودش نوشته میتونید روی غذا فویل الومینیومی بکشید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه ماکروفر من مال 7 سال پیشه  و متاسفانه تست اشعه نبردم تاحالا

خدایا! بیامرز برایم آن گناهانی را که دعا را بازمی‌دارند، خدایا! بیامرز برایم گناهانی که بلا را نازل می‌کند؛ خدایا! بیامرز برایم همه گناهانی را که مرتکب شدم و تمام خطاهایی که به آن‌ها آلوده گشتم،

حتما دیگه استفاده از ماکروفر ممنوع....گوشی رو هم سعی میکنم خیلی کم کنم