2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب لکه بینی ..درد..هیچ علامتی نداری؟؟آخه با این رشد کم تو سه هفته خیلی جای تعجب داره که نیفتاده تا ا ...

دقیقا. دکتر همون موقع که بتام از 44 کم شد و شد 39 گفت داره میفته. بعد خورد به تعطیلات. بعد که رفتم شده بود 170

آره. 29 تیر بتا 44 بود. 2 مرداد شد 38. سه هفته بعد هم 23 ام شده 170 😪

نمیخام دلتو خالی کنم عزیزم من بعد ۴روز بتام از ۵۰ رسید به ۲۰۰ اما چون لکه بینی داشتم و رشدش کم بود سقط شد و اینکه منم تو سونو هیچی معلوم نبود که خارج رحمه یا نه

نمیخام دلتو خالی کنم عزیزم من بعد ۴روز بتام از ۵۰ رسید به ۲۰۰ اما چون لکه بینی داشتم و رشدش کم بود س ...

چی کار کردی؟ من الان مشکلم اینه که نمیدونم چی کار کنم؟ دکترم ده روز دیگه وقت داده. گفته یا میفته یا خیلی باید بالا بره و طبیعی بشه. در غیر این صورت دارو میدن بیفته

چی کار کردی؟ من الان مشکلم اینه که نمیدونم چی کار کنم؟ دکترم ده روز دیگه وقت داده. گفته یا میفته یا ...

وای من هر دو روز ازمایش بتا میدادم و به خونریزی افتادم و دفع شد همونجور از ۲۰۰ اومد پایین..و اینکه اگه بتا پایین باشه و حتی خارج رحمی باشه دکترا وقت میدن ببینن خودبخود سقط میشه یا نه.ولی کاش هر دو روز بتا میدادی زودتر تکلیفت مشخص میشد

چی کار کردی؟ من الان مشکلم اینه که نمیدونم چی کار کنم؟ دکترم ده روز دیگه وقت داده. گفته یا میفته یا ...

عزیزم استرس نداشته باش خیلی بده.میدونم نمیشه نگران نباشی ولی با نگرانی چیزی درست نمیشه توکل کن بخدا