بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره. 29 تیر بتا 44 بود. 2 مرداد شد 38. سه هفته بعد هم 23 ام شده 170 😪
نمیخام دلتو خالی کنم عزیزم من بعد ۴روز بتام از ۵۰ رسید به ۲۰۰ اما چون لکه بینی داشتم و رشدش کم بود سقط شد و اینکه منم تو سونو هیچی معلوم نبود که خارج رحمه یا نه
نمیخام دلتو خالی کنم عزیزم من بعد ۴روز بتام از ۵۰ رسید به ۲۰۰ اما چون لکه بینی داشتم و رشدش کم بود س ...
چی کار کردی؟ من الان مشکلم اینه که نمیدونم چی کار کنم؟ دکترم ده روز دیگه وقت داده. گفته یا میفته یا خیلی باید بالا بره و طبیعی بشه. در غیر این صورت دارو میدن بیفته
چی کار کردی؟ من الان مشکلم اینه که نمیدونم چی کار کنم؟ دکترم ده روز دیگه وقت داده. گفته یا میفته یا ...
وای من هر دو روز ازمایش بتا میدادم و به خونریزی افتادم و دفع شد همونجور از ۲۰۰ اومد پایین..و اینکه اگه بتا پایین باشه و حتی خارج رحمی باشه دکترا وقت میدن ببینن خودبخود سقط میشه یا نه.ولی کاش هر دو روز بتا میدادی زودتر تکلیفت مشخص میشد