2777
2789

۹ماهه بایکی دوستم،بااینکه بعد سه ماه فهمیدم قصدش ازدواج نیس موندم باهاش،امروز بعد نه ماه ک گفتم خواستگار دارم هیچی نگف،حتی نظرم میداد راجبشون😣😣مرد انقد بی غیرت؟!فقط میگف دوست دارم،ولی حتی یه شاخه گلم برام نمیخرید،پول داشت،شاید بگین پول نداشته واست کادو نخریده،پول داشت زیادم داشت،ولی حتی دلش نمیومد چیزی بخره برام،باهمه اینا دوسش داشتم و موندم،امروز باحرفاش انقد ناراحت شدم ک قلبم درد گرف😣😔بلاکش کردم،واقا نمیدونم چی میشه،😔کاش باهاش آشنا نمی‌شدم هیچوقت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دیگ چطور پسری بوده😐امون از این جور پسرا😑اینو سه ماه بعد رابطه بلاک میکردی دا چرا الان بلاک کردی😕گریم گرفت😭

روزی که سه قلوامون دندون در آوردن عکس میکشیم می‌فرستیم واسه اونایی که میگن بهم نمیرسین😍🤗

باید همون موقع ولش میکردی اگه انتظار داشتی بیاد خواستگاریت 

خواهر من موندی بدتر خودتو وابستگی کردی ک😕

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 

خیلی وقتا پیش میاد آدم با ی شخص اشتباهی دوست میشه با اینکه ی لا قبا و مناسب تو نیست و میدونی هیچ آینده ای باهاش نخاهی داشت ولی بازم ترجیح میدی ب حرف دلت گوش کنی و دو روزم شده باهاش باشی

بهتر خاک تو سرش مردم انقدر خسیس ایییش

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر 

گلم این آقا از اولشم قصدش ازدواج نبوده جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته... تا دیر نشده ولش کن به هیچ وجه هم سمتش نرو با این دیگ آبی برات گرم نمیشه چند روز اولش سخته و بعد حالت خوب میشه... خودتو درگیر این آدم نکن از اینا تو زندگی همه دخترا بوده و هست. بخدا ارزش یه جواب سلام دادن هم ندارن