2777
2789

یعنی چی ؟ از وقتی از پوشک میگیری و میبری دسشویی از همون موقع باید بشوری دیگه 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرمودخترم2سالودوماه هستن ازاولش یادشون دادم اینقدرقشنگ پسرم باهوشه اوناجایی که جیش کرده روآب میگیره پاهاشوآب میگیره خودشومیشوره شلنگومیذاره سرجاش میادبیرون اصلا به من نمیگه جیش داره خودش میره دستشویی میشوره میادبیرون ولی اگه پی پی کنه میگه مامان اخ اخ میرم میبینم داره میشوره اون وقت میرم خودم میشورم

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
پی پیشو خودش میشوره ادرارو میگه حوصله ندارم ۶سالشه

خیلی دیریادش دادی🤦‍♀️وای خدای من

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
من پسرمودخترم2سالودوماه هستن ازاولش یادشون دادم اینقدرقشنگ پسرم باهوشه اوناجایی که جیش کرده روآب میگ ...

پسرتون خیلی زرنگه ولی فکرکنم زوده خودشو بشوره وسواسی میشه

منم دخترمو بزارم خودش میشوره اما من به دلم نمیچسبه فعلا کوچیکه

نه نه اشتباه نکن قشنگ یادش بده من دخترم مثل پسرم نیست زیادنمی تونه خودم میشورمش اما پسرم ماشالله تازه دست میکشه بخودش ازاول بایدبه عهدش بذاری الان دارم رودخترم کارمی کنم