پسرتون خیلی زرنگه ولی فکرکنم زوده خودشو بشوره وسواسی میشه
اشتباه فک می کنی اتفاقا ازاول ندادی بهش که 6سالشه نمیشوره خودشومردی شده خودش بایدبشوره خودشو
من پسرم تازه ذوق میکنه بره دست شویی که شلنگ برداره بشوره خودشو کلی کیف می کنه ازاین کار بازی می دونه
اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم میرسم😎 🧘♀️🤸♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای خدای من 🤧این کارخیلی بدیه چه مادربی فکری چه بی ادب بوده بچه بایدتمیزباربیادازاول، 🤦♀️بخدا دوقلودارم جفتشونویک ماه ازبی بی گرفتم زندگیمویک بارکثیف نکردن ازبس واسشون وقت گذاشتم بااین خسته میشدم حتی گاهی می خواستم گریه کنم یاولشون کنم بازبی بی کنم اما تحمل کردم الان ب خودم افتخارمی کنم😂🤣
اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم میرسم😎 🧘♀️🤸♀️