2777
2789
پسرتون خیلی زرنگه ولی فکرکنم زوده خودشو بشوره وسواسی میشه

اشتباه فک می کنی اتفاقا ازاول ندادی بهش که 6سالشه نمیشوره خودشومردی شده خودش بایدبشوره خودشو

من پسرم تازه ذوق میکنه بره دست شویی که شلنگ برداره بشوره خودشو کلی کیف می کنه ازاین کار بازی می دونه

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه فک می کنی اتفاقا ازاول ندادی بهش که 6سالشه نمیشوره خودشومردی شده خودش بایدبشوره خودشو من پسر ...

قبلا خودم میشستمش بعدا بهش گفتم یادش میرفت منم ولش کردم سخت نگرفتم

عفونت میگیره خدای نکرده چرا بهش نگفتی بشوره خودشو از اول؟ هرچه زودتر یادش بده خدای نکرده عادتش تا ...

حالا همش بهش میگم فکرنمیکردم واجب باشه آخه یکی توفامیلمون پسره نا۱۵ سالگی خودشو نمیشست عفونتم تاحالا نشده بود

حالا همش بهش میگم فکرنمیکردم واجب باشه آخه یکی توفامیلمون پسره نا۱۵ سالگی خودشو نمیشست عفونتم تاحالا ...

وای خدای من 🤧این کارخیلی بدیه چه مادربی فکری چه بی ادب بوده بچه بایدتمیزباربیادازاول، 🤦‍♀️بخدا دوقلودارم جفتشونویک ماه ازبی بی گرفتم زندگیمویک بارکثیف نکردن ازبس واسشون وقت گذاشتم بااین خسته میشدم حتی گاهی می خواستم گریه کنم یاولشون کنم بازبی بی کنم اما تحمل کردم الان ب خودم افتخارمی کنم😂🤣

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
قبلا خودم میشستمش بعدا بهش گفتم یادش میرفت منم ولش کردم سخت نگرفتم

من شاید5بارشسته باشم😁همش گذاشتم خودش شسته