2789
عنوان

غمگینم...

142 بازدید | 16 پست

هرچی به آخر هفته نزدیک میشیم حالم منم بدترمیشه خونه پدری رو بعد از چهل سال فروختیم با کلی خاطرات قشنگ میمونه و باید تحویلش بدیم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه روز همه اینکارو میکنن روزگاره دیگه

می‌دونم 

اما خاطراتش همه جلو چشمم هست پدرم خونه رو ساخته بود که خودش سه ماهه آسمونی شده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مبارکه انشالله پر از خیر و برکت باشه براتون

ممنونم عزیزم

منم ماه پیش همین حس و حال رو داشتم..خوب میفهمم حالتو

خونه ای که هفت سال بود با مامانم هزارتا خاطره داشتیمو باورم نمیشد در عرض دو سه هفته جمع کنم و ازش بیام بیرون

اما الان خیالم راحته که دست یه خانواده خوب افتاده.امیدوارم خوب ازش مراقبت کنه

قایقی خواهم ساخت...دور میشوم از اعتیاد به نینی سایت
منم ماه پیش همین حس و حال رو داشتم..خوب میفهمم حالتو خونه ای که هفت سال بود با مامانم هزارتا خاطره ...

من تو این خونه ازاول بودم بزرگ شدم مدرسه رفتم دانشگاه ازدواج و الان پسرم تو حیاطش بازی میکنه ولی حیف که دیگه نمیشه داشتش

من تو این خونه ازاول بودم بزرگ شدم مدرسه رفتم دانشگاه ازدواج و الان پسرم تو حیاطش بازی میکنه ولی حیف ...

خیلی سخته واقعا..خصوصا وقتی آدم میبینه با کسی که دوستش داره از اون خونه نمیاد بیرون و از دستش داده.اگه پیشمون بودن این غم خیلی کمتر میشد

خیلی سخته واقعا..خصوصا وقتی آدم میبینه با کسی که دوستش داره از اون خونه نمیاد بیرون و از دستش داده.ا ...

مادرم داره میاد پیش من یک شهر دیگه حتی دلتنگ شهرم هم هستم ...

آخ آخ منم همینطور🤦‍♀️حالتو خریدارم...

الان آهنگ بزن تار خانم هایده رو گذاشتم و اشکهام دارن میان 

برای کوچه غمگینم برای خونه غمگینم....

الان آهنگ بزن تار خانم هایده رو گذاشتم و اشکهام دارن میان  برای کوچه غمگینم برای خونه غمگینم.. ...

:))عزیزم

امیدوارم هر چه زودتر این حسای منفی کمتر بشن..هم برای شما،هم برای خودم.از دست دادن خیلی سخته!

:))عزیزم امیدوارم هر چه زودتر این حسای منفی کمتر بشن..هم برای شما،هم برای خودم.از دست دادن خیلی سخت ...

ممنونم عزیزم 

تو تاپیک دیگه دیدم گوهردشت هستی 

منم نزدیک ده ساله ساکن گوهردشتم مامانم هم میاد اینجا