بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57277 عنوان غمگینم... 142 بازدید | 16 پست هرچی به آخر هفته نزدیک میشیم حالم منم بدترمیشه خونه پدری رو بعد از چهل سال فروختیم با کلی خاطرات قشنگ میمونه و باید تحویلش بدیم هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️ 1399/05/26 | 18:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانووکیل عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 9671 😟😟 به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
demelzaaa عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 106 یه روز همه اینکارو میکنن روزگاره دیگه بیهوده ترین کار اثبات خود به بدخواهان است😏
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57277 یه روز همه اینکارو میکنن روزگاره دیگه میدونم اما خاطراتش همه جلو چشمم هست پدرم خونه رو ساخته بود که خودش سه ماهه آسمونی شده هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
لی_لا1 عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 6238 مبارکه انشالله پر از خیر و برکت باشه براتون لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57277 مبارکه انشالله پر از خیر و برکت باشه براتون ممنونم عزیزم هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
demelzaaa عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 106 میدونم اما خاطراتش همه جلو چشمم هست پدرم خونه رو ساخته بود که خودش سه ماهه آسمونی شده خدا بیامرزدشون بیهوده ترین کار اثبات خود به بدخواهان است😏
agirlinabigworld عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 1705 منم ماه پیش همین حس و حال رو داشتم..خوب میفهمم حالتوخونه ای که هفت سال بود با مامانم هزارتا خاطره داشتیمو باورم نمیشد در عرض دو سه هفته جمع کنم و ازش بیام بیروناما الان خیالم راحته که دست یه خانواده خوب افتاده.امیدوارم خوب ازش مراقبت کنه قایقی خواهم ساخت...دور میشوم از اعتیاد به نینی سایت
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57277 منم ماه پیش همین حس و حال رو داشتم..خوب میفهمم حالتو خونه ای که هفت سال بود با مامانم هزارتا خاطره ... من تو این خونه ازاول بودم بزرگ شدم مدرسه رفتم دانشگاه ازدواج و الان پسرم تو حیاطش بازی میکنه ولی حیف که دیگه نمیشه داشتش هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
agirlinabigworld عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 1705 من تو این خونه ازاول بودم بزرگ شدم مدرسه رفتم دانشگاه ازدواج و الان پسرم تو حیاطش بازی میکنه ولی حیف ... خیلی سخته واقعا..خصوصا وقتی آدم میبینه با کسی که دوستش داره از اون خونه نمیاد بیرون و از دستش داده.اگه پیشمون بودن این غم خیلی کمتر میشد قایقی خواهم ساخت...دور میشوم از اعتیاد به نینی سایت
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57277 خیلی سخته واقعا..خصوصا وقتی آدم میبینه با کسی که دوستش داره از اون خونه نمیاد بیرون و از دستش داده.ا ... مادرم داره میاد پیش من یک شهر دیگه حتی دلتنگ شهرم هم هستم ... هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
agirlinabigworld عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 1705 مادرم داره میاد پیش من یک شهر دیگه حتی دلتنگ شهرم هم هستم ... آخ آخ منم همینطور🤦♀️حالتو خریدارم... قایقی خواهم ساخت...دور میشوم از اعتیاد به نینی سایت
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57277 آخ آخ منم همینطور🤦♀️حالتو خریدارم... الان آهنگ بزن تار خانم هایده رو گذاشتم و اشکهام دارن میان برای کوچه غمگینم برای خونه غمگینم.... هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
agirlinabigworld عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 1705 الان آهنگ بزن تار خانم هایده رو گذاشتم و اشکهام دارن میان برای کوچه غمگینم برای خونه غمگینم.. ... :))عزیزمامیدوارم هر چه زودتر این حسای منفی کمتر بشن..هم برای شما،هم برای خودم.از دست دادن خیلی سخته! قایقی خواهم ساخت...دور میشوم از اعتیاد به نینی سایت
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57277 :))عزیزم امیدوارم هر چه زودتر این حسای منفی کمتر بشن..هم برای شما،هم برای خودم.از دست دادن خیلی سخت ... ممنونم عزیزم تو تاپیک دیگه دیدم گوهردشت هستی منم نزدیک ده ساله ساکن گوهردشتم مامانم هم میاد اینجا هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️