ممنون کافرم شدیم میای زیر لحافتو از ما میخای توصیح بدیم برات یه دکتر زنان بری همه چی میفهمی خودت ببین چه سکالی کردی بعدهمرو کافر بدون درسنه من مرد هستم که فکر میکنم ت وهم مردی واقعا قباحت داره هفت صفحه خوندم دیدم ارچی میگن تونمیدونی خوب توقع داری چی بگم واقعا تو ورزش واژن بلد نیستی پس زن نیستی
ممنون کافرم شدیم میای زیر لحافتو از ما میخای توصیح بدیم برات یه دکتر زنان بری همه چی میفهمی خودت ببی ...
ندونستن مگه جرمه اگه دلت نمیخواد نظر نده مجبورت که نکردم یه چیزیو نمیدونستم پرسیدم دیگه نمیدونم شما چه فکری پیش خودت کردی میای همچین حرفیو به من میزنی بعدم اینجا رو گذاشتن واسه چیزایی که نمیدونیم بپرسیم و مخصوص خانوم هاست درک نمیکنم شما که آقایی به چه منظوری عضو شدی درضمن بیشتر بچه های سایت منو میشناسن که خانوم هستن دیگه مغز،شما منحرفه تقصیر من نیست وبرامم مهم نیست که چی در موردم فکر میکنی
دکتر شعبه خادم عباسی...بهترین متخصص زنان تهرانه به نظر من....قیمت واقعا عالی...من عمل لبیا انجام دادم فقط 4 تومن....واقعا دستشون طلاست و معجزه می کنه..وظبقه خودم می دونم بابت لطفی که در حقم کرد تبلیغ ش رو کنم.....ادرس مطب ش.تقاطع میرداماد شریعیی-نبش کاظمیان 22924354