2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای اینکه خانم نیستی بایدم ندونی چیه برو خودتو ایسگاه کن  منطوراز این حرفت چیه چه حسی بهت میده ...

واقعا که کافر همه را به کیش خویش پندارد

آدم مومنی نیستم اما خدا را خیلی دوست دارم...
واقعا که کافر همه را به کیش خویش پندارد

ممنون کافرم شدیم میای زیر لحافتو از ما میخای توصیح بدیم برات یه دکتر زنان بری همه چی میفهمی خودت ببین چه سکالی کردی بعدهمرو کافر بدون درسنه من مرد هستم که فکر میکنم ت وهم مردی  واقعا قباحت داره هفت صفحه خوندم دیدم ارچی میگن تونمیدونی خوب توقع داری چی بگم واقعا تو ورزش واژن بلد نیستی پس زن نیستی

ممنون کافرم شدیم میای زیر لحافتو از ما میخای توصیح بدیم برات یه دکتر زنان بری همه چی میفهمی خودت ببی ...

ندونستن مگه جرمه اگه دلت نمیخواد نظر نده مجبورت که نکردم یه چیزیو نمیدونستم پرسیدم دیگه نمیدونم شما چه فکری پیش خودت کردی میای همچین حرفیو به من میزنی بعدم اینجا رو گذاشتن واسه چیزایی که نمیدونیم بپرسیم و مخصوص خانوم هاست درک نمیکنم شما که آقایی به چه منظوری عضو شدی درضمن بیشتر بچه های سایت منو میشناسن که خانوم هستن دیگه مغز،شما منحرفه تقصیر من نیست وبرامم مهم نیست که چی در موردم فکر میکنی 

بیخیال بدجوری گیر دادی  ول کن دیگه خوس بحالت هرچی دوست داری بپرس بمن چه  حوصله داری

منکه از اول چیزی به شما نگفتم شما بمن گیر دادی

چندوقته از زایمانت میگذره ؟؟تاچندماه بعدزایمان ادم حس گشادی میکنه بعدش ازاولشم تنگ ترمیشه مخصوصا اگه ...

سلام ببخشیدمیشع بگیدتاچندماه گشادهس؟ من۴ماهه زایمان کردم هنوزم احساس میکنم مث قبل نیسم😔

دکتر شعبه خادم عباسی...بهترین متخصص زنان تهرانه به نظر من....قیمت واقعا عالی...من عمل لبیا انجام دادم فقط 4 تومن....واقعا دستشون طلاست و معجزه می کنه..وظبقه خودم می دونم بابت لطفی که در حقم کرد تبلیغ ش رو کنم.....ادرس مطب ش.تقاطع میرداماد شریعیی-نبش کاظمیان 22924354