2777
2789
عنوان

کادوی عجیب غریب

256 بازدید | 19 پست

خاله ی شوهرم اومده خونمون 😐 برام یه روسری ماشا میشا آورده بچگونه😐 با دسته گل که دامادش روز مادر براش خریده بود 😂😐 انقدرم پولداره  جای جالبش اینه آبمیوه اش چپه شد رو میز همون روسری برداشت خشک کرد میزو😐

شما تاحالا چه کادوهای عجیبی گرفتین

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

وات؟😕😕😕😐😐😂😂😂😂😂احیانا اسکل نیست؟

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وات؟😕😕😕😐😐😂😂😂😂😂احیانا اسکل نیست؟

خودش پیش دستی کرد قبل اینکه من روسری به عنوان دستمال استفاده کنم😂 ضایع نشه جلوم

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
خوب حتما برات دستمال هدیه آورده نه روسری    

😑😂😂روسریه رووسری

اشتباه شده عندان ومیزدی خاله بی عقل شوهرم

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

تو هم روسری رو برمیداشتی میبردی مینداختی سطل آشغال 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
😂😂😂😂میگفتی عامو مجبوری کادو بیاری خوب من که راضی به زحمتت نبود عابروی خودت و میبری اینجوری

😐😂😂حیف شکلاتایی که براش خریدم دفعه ی اولی که دعوتم کرد خونشون یه باکس پر از شکلات خریدم بردم😐😐خاک تو سرم

دسته گل روز مادر خراب نشده بود؟ 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
ماشامیشا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😑😑😑😑فازش چیه نمیدونم

مادر شوهرم بهم شورت داد اونم جلو ٥٠نفر مهمون🤦🏼‍♀️

جاااااااااان😳😳😲😳😲😳😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲برگام