2777
2789

یه جورایی اره،،

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به اختیار اعتقاد دارم. ولی رویای صادقانه که اطرافیان تعریف میکنن و به وقوع میپیونده منو کاملا به ...

رویای صادقه با اختیار مگه منافات داره

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"

من اعتقاد ندارم .۹۹ درصد اتفاقات دست خودمونه

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
رویای صادقه با اختیار مگه منافات داره

کاملا در تضاده. وقتی تو خواب عروسی مرگ یا یه اتفاق  خاصی رو میبینی پس اون قراره اتفاق بیفته ربطی به اختیار و عملکرد تو نداره. مثلا من با ازدواج با فلان شخص مخالفم ولی در رویای صادقانه دیده میشه که من باهاش ازدواج کردم و اتفاق هم بیفته پس در اختیار من نبست

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ. ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ

موقع ازدواج خودم اعتقاد پیدا کردم

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن
کاملا در تضاده. وقتی تو خواب عروسی مرگ یا یه اتفاق  خاصی رو میبینی پس اون قراره اتفاق بیفته ربط ...

خب میتونستی باهاش ازدواج نکنی انتخاب با خودت بوده

در واقع از کاری ک در اینده میکنی بهت خبر داده

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
خب میتونستی باهاش ازدواج نکنی انتخاب با خودت بوده

خیلیا چیزا در اختیار ادم نیست.این یه مثال بود. در مورد مرگ. زلزله جنگ و ،،، اختیار کاملا از دست ادم خارجه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ. ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ