2777
2789
عنوان

روزی که زن شدم..

17446 بازدید | 22 پست

ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻓﻜﺮ ﻣﻲ ﻛﺮﺩﻡ ﻛﻪ ﻣﻦ ﭼﻪ ﺭﻭﺯﻱ ﺯﻥ ﺷﺪﻡ

ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺑﺎﺭﻱ ﻛﻪ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ ﻭﻗﺘﻲ ﻣﻴﺸﻴﻨﻲ ﻳﻚ ﭘﺎﺗﻮ ﺭﻭ

ﺍﻭﻥ ﻳﻜﻲ ﭘﺎﺕ ﺑﻨﺪﺍﺯﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﺸﻴﻦ؟

ﻳﺎ ﺍﻭﻧﺮﻭﺯﻱ ﻛﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻧﺪﺍﺷﺘﻢ ﺑﻠﻨﺪ ﺑﺨﻨﺪﻡ؟ ﭼﻮﻥ ﺩﺧﺘﺮه

ﺑﻠﻨﺪ ﻧﻤﻲ ﺧﻨﺪﻩ.

ﺷﺎﻳﺪﻡ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻱ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﻛﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﻗﻮﺯ ﻛﺮﺩﻥ ﺗﺎ ﻛﺴﻲ ﻣﺘﻮﺟﻪ سینه ﻫﺎﻱ ﻣﻦ ﻧﺸﻪ ....

ﻳﺎ ﺭﻭﺯﻱ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺑﺎﺭ ﭘﺮﻳﻮﺩ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﺑﮕﻢ ﻭ ﺷﺒﺶ ﺭﻭ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﻧﺨﻮﺍﺑﻴﺪﻡ..

ﺷﺎﻳﺪﻡ ﺭﻭﺯﻱ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺑﺎﺭ ﺟﺪﯼ ﺟﺪﻱ ﻋﺎﺷﻖ ﺷﺪﻡ.

ﻣﻤﻜﻨﻪ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯ، ﺭﻭﺯ ﻋﺮﻭﺳﻴﻢ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﺻﻼ

ﻳﺎ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﻫﻤﺎﻏﻮﺷﻲ ﻣﻦ ﺑﺎ ﻣﺮﺩﻱ ﻛﻪ ﺭﻭﺣﻢ ﺭﺍ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺟﺴﻢ ﺑﻬﺶ ﺑﺨﺸﻴﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ .

ﺷﺎﻳﺪ ﻫﻢ ﻭﻗﺘﻲ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﻟﮕﺪﻫﺎﻱ ﺩﺧﺘﺮ ﺭﻭ ﺗﻮ ﺷﻜﻤﻢ ﺣﺲ ﻣﯿﮑﻨﻢ. ﻧﻪ، ﮔﻤﺎﻥ ﻛﻨﻢ ﺭﻭﺯ ﺗﻮﻟﺪﺵ ﺑﺎﺷﻪ.

ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺧﻼﺻﻪ ﺑﺪ ﺩﺭﺩﻳﻪ ﻛﻪ ﺁﺩﻡ ﺯﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﻳﺎﺩﺵ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺍﺯ ﻛﻲ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺯﻥ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﻬﺶ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻩ. ﭼﻨﺪ ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺯ ﺯﻧﻬﺎ کیا یادشونه کی زن شدن؟

ﺍﺻﻼ ﭼﻨﺪ ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺯ ﺯﻧﻬﺎ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺩﺧﺘﺮ، ﺧﻮﺍﻫﺮ، ﻫﻤﺴﺮﻭ ﻣﺎﺩﺭ ﺑﻮﺩﻥ ، ﺯﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ؟؟؟

هرکی منو لایک کنه گزارش میزنم😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ...من از بچگی زن بودم

و این حس دردناکیست.....🖤🖤

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤

😃 پس با این اوصاف من اصن زن نشدم😂

چون هر جور دلم بخواد میشینم😁 

بلند بلندم میخندماااااا در حد غش🤣 جاشم مهم نیس عادتمه بدون قصد 

😐مامانمم همیشه میگفت صاف وایسا قوز نکن خجالت نکش😒😁فکنم جامون برعکسه 😂

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...