2777
2789

هفته ۱۰ نگران قد بچه ای😑😑😑😑نگران ویار خودت باش عزیزم😂😂😂😂😂اون بچه رشدشو میکنه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

اطلاع ندارم. فقط میگم نگران نباش.  ان شاءالله به سلامتی و خوشی تو بغلت بیاد نی نی ‌برا من هم دعا کن 

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست عزیز آخه چرا بیخودی نت رو زیر رو میکنی

بچه ۱۰ هفته اس! تازه شاید

اینقدر سرچ نکنین استرس بکشین

والا من نه وزن بچه رو دقت میکردم نه قد...دکتر میگفت خوبه کافی بود برام

حتی قد بچه به قد تولدش هم گاهی بستگی نداره چه برسه به ۱۰ هفتگی!

خیلی نگرانم بارداری اولمه فکرکردم غیرطبیعیه

ن بابا.خیییییلی زوده.بچه رشدش کلا تو سه ماه اخره.نگران نباش.فقط تا میتونی چیزای مقوی بخور ک اگه ویارت شرو شه بدنت کم میاره

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
اصلا هیچی رو بیخود از نت سرچ نکن هرچی نگران بودی با دکتر مشورت کن ولی نت نه

لعنت ب این گوگل😑😑😑یجوری همه چیزو گنده میکنه آدم وحشت میکنه

بیخیال بابا تو 9 هفته 5 روز به من قد وگفت 😒 من کلی سرچ اینا زدم 😑 آخر سرش بردار شوهرم ک پزشک دید گفت استخون بندی‌ درشت به احتمال زیاد 🙄 دیدم خب راست میگه حتما به باباش رفته دیگه چون اونم استخون بندی‌ درشت 😒 بعدشم الان ک قد و اینا مهم نیست 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ن بابا.خیییییلی زوده.بچه رشدش کلا تو سه ماه اخره.نگران نباش.فقط تا میتونی چیزای مقوی بخور ک اگه ویار ...

توف تو ویار ک صافم کرده 😔

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد