خانوما من چن روز دیگه کنکور دارم بعد من و خانوادم قراره بریم یا کشور دیگه واسه زندگی و من اونجا ادامه تحصیل بدم قبل از اینکه تصمیم به رفتن کنیم من برای پزشکی داشتم میخوندم بعد قرار شد تقریبا تو اسفند که بریم کشور دیگه و اونجا بخونم خلاصه الان یه چیزی سازمان سنجش داده واسه انتخاب رشته واسه رشته هایی بدون کنکور با معدل دیپلم که رشته هایی مثل مهندسی عمران و معماری هم داره واسه دانشگاه تهران پردیسش توی کیش بعد ما تا این مهر نه تا مهر بعد میریم منتها من میترسم یه دفعه تو کارا مشکلی پیش بیاد و من تو این بازه زمانی باید مدرک آیلتس هم بگیرم واسه اونجا ولی میترسم یه هو نشه و من همه چیو از دست بدم این دانشگاها چطورین اصلا این رشته ها بدرد میخورن؟؟ تو رو خدا راهنماییم کنین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان پزشکی داری میخونی یا قراره بخونی ؟؟؟ اگه قراره برین خارج کنکور نباید داد ک ...میری همون کشور م ...
نه گفتم که داشتم واسه پزشکی میخوندم و هدفم پزشکی بود بعد قرار شد بریم خارج از کشور و من اونجا پزشکی بخونم و آزمون های مربوطه رو بدم منتها تا بریم و کارا درست شه تا مهر سال بعد طول میکشه و الان یه سری رشته ها هستن که بدون کنکور میشه تو ایران خوند مثل عمران و... با معدل دیپلم و تا یک شهریور مهلت واسه ثبت نام هست من موندم این کارو بکنم یا نه چون میترسم کارای مهاجرت مشکلی توش پیش بیاد