خانوما من چن روز دیگه کنکور دارم بعد من و خانوادم قراره بریم یا کشور دیگه واسه زندگی و من اونجا ادامه تحصیل بدم قبل از اینکه تصمیم به رفتن کنیم من برای پزشکی داشتم میخوندم بعد قرار شد تقریبا تو اسفند که بریم کشور دیگه و اونجا بخونم خلاصه الان یه چیزی سازمان سنجش داده واسه انتخاب رشته واسه رشته هایی بدون کنکور با معدل دیپلم که رشته هایی مثل مهندسی عمران و معماری هم داره واسه دانشگاه تهران پردیسش توی کیش بعد ما تا این مهر نه تا مهر بعد میریم منتها من میترسم یه دفعه تو کارا مشکلی پیش بیاد و من تو این بازه زمانی باید مدرک آیلتس هم بگیرم واسه اونجا ولی میترسم یه هو نشه و من همه چیو از دست بدم این دانشگاها چطورین اصلا این رشته ها بدرد میخورن؟؟ تو رو خدا راهنماییم کنین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الان پزشکی داری میخونی یا قراره بخونی ؟؟؟ اگه قراره برین خارج کنکور نباید داد ک ...میری همون کشور م ...
نه گفتم که داشتم واسه پزشکی میخوندم و هدفم پزشکی بود بعد قرار شد بریم خارج از کشور و من اونجا پزشکی بخونم و آزمون های مربوطه رو بدم منتها تا بریم و کارا درست شه تا مهر سال بعد طول میکشه و الان یه سری رشته ها هستن که بدون کنکور میشه تو ایران خوند مثل عمران و... با معدل دیپلم و تا یک شهریور مهلت واسه ثبت نام هست من موندم این کارو بکنم یا نه چون میترسم کارای مهاجرت مشکلی توش پیش بیاد