2777
2789
عنوان

کرونا

308 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها 

من سه روز پیش علایم گلودرد و سردرد و کوفتگی بدن داشتم دو روز پیش رفتم دکتر معاینه کرد قرص نوشت گفت اگه تا ۴۸ ساعت دیگه علایمت نرفت برو سی تی اسکن ریه بده 

من همون شب که قرص هارو خوردم صبحش علایمم از بین رفت حالا امروز برم سی تی اسکن ریه؟ 

یعنی کرونا دارم؟ از دیروز هیچ علایمی ندارم دیگه 

خدایا شکرت 🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دیروز دوبار بالا آوردم کوفتگی بدن وخستگی هم دارم سرمم درد میکنه ولی استامینوفن که می خورم سرم بهتر میشه می ترسم برم دکتر بگه کرونا داری😕🤐

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
منم دیروز دوبار بالا آوردم کوفتگی بدن وخستگی هم دارم سرمم درد میکنه ولی استامینوفن که می خورم سرم به ...

من با اون علایم گفتم صد درد صد گرفتم ولی همون شب که قرصارو خوردم صبحش انگار نه انگار علایمی داشتم حالا نمیدونم چیکار کنم

انشاءالله که کرونا نیست عزیزم نگران نباش

خدایا شکرت 🌷

قرنطینه بکن ولی وقتی علائمت رفته نفس تنگی سرفه تب نداری چرا بری الکی اشعه ی به وون مضریه رو بخوزی 

دکترم بهت گفته اگه خوب نشدی برو

ولی محض اطمینان فاصله تو با دیگران بیشتر رعایتکن حتما حتما جایی میری شیلد و ماسک بزن

سی تی اسکن ریه رو نرم؟  قرنطینه کنم خودمو؟

تا زمانی ک سرفه نکردی نیاز به سی تی نیست

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼  
قرنطینه بکن ولی وقتی علائمت رفته نفس تنگی سرفه تب نداری چرا بری الکی اشعه ی به وون مضریه رو بخوزی&nb ...

مرسی عزیزم

از سی تی اسکن میترسیدم پس نرم

خدایا شکرت 🌷
منم دیروز دوبار بالا آوردم کوفتگی بدن وخستگی هم دارم سرمم درد میکنه ولی استامینوفن که می خورم سرم به ...

کرونا که ترسی نداره مثل سرماخوردگی اونایی که میبینی فوت میشن میزنه به ریه یا معمولا کادر درمانن که در معرض حجم زیاد ویروسن دوست من گرفت سه هفته تمام درگیر بود تمام بدنش تاول زد حتی ریش درگیر شد ولی خوب شد

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼  
مرسی عزیزم پس نمیرم 

اگر علایم بدتر شد برو سی تی ولی اگر حالت خوبه خب ردش کردی

من با اون علایم گفتم صد درد صد گرفتم ولی همون شب که قرصارو خوردم صبحش انگار نه انگار علایمی داشتم حا ...

ن عزیزم خو شدی الان فصل انفولانزا و سماخودگی ام هست با کولرا مخصوصا و الرژی