2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 36 پست
من با اون علایم گفتم صد درد صد گرفتم ولی همون شب که قرصارو خوردم صبحش انگار نه انگار علایمی داشتم حا ...

خدا کنه البته منم دیمیترون خوردم استامینوفنم خوردم خوبم الان خداروشکر🙏😍انشالله مال تو هم چیزی نبوده🤲🙏فک میکنم بیشتر از استرس باشه🤔🙁

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن عزیزم خو شدی الان فصل انفولانزا و سماخودگی ام هست با کولرا مخصوصا و الرژی

دقیقا حموم کردم زیر کولر خوابیدم همسرم همش میگفت برای اونه من میگفتم کرونا 

خیلی هم رعایت میکنم خداکنه نگرفته باشم

خدایا شکرت 🌷
خدا کنه البته منم دیمیترون خوردم استامینوفنم خوردم خوبم الان خداروشکر🙏😍انشالله مال تو هم چیزی نبود ...

دکتر برای من آزیترومایسین و مولتی ویتامین و ناپروکسن نوشت 

خداروشکر که بهتری عزیزم

اره منم فکر کنم از استرس و تلقین باشه 

خدایا شکرت 🌷
دقیقا حموم کردم زیر کولر خوابیدم همسرم همش میگفت برای اونه من میگفتم کرونا  خیلی هم رعایت میکن ...

مال کولره عزیزم 

منم سرم اومده

الان اوضاییه که تا سرفه کنیم استرس میگیریم  

کرونا که ترسی نداره مثل سرماخوردگی اونایی که میبینی فوت میشن میزنه به ریه یا معمولا کادر درمانن که د ...

خب خداروشکر🙏مرسی عزیزم🌺😍من میگم تا عمر آدم تموم نباشه هیچ اتفاقی نمیوفته🙂

مال کولره عزیزم  منم سرم اومده الان اوضاییه که تا سرفه کنیم استرس میگیریم    

من تا گلودرد گرفتم تا برسم به دکتر مردم و زنده شدم خیلی بد شده اوضاع

خدایا شکرت 🌷
دکتر برای من آزیترومایسین و مولتی ویتامین و ناپروکسن نوشت  خداروشکر که بهتری عزیزم اره منم فک ...

منم حدودا یک ماه قبل همین جور شدم رفتم دکتر همین داروهای تورو دادبا یک سرم ونوروبیون انگار آب رو آتیش بود تا خونه رسیدم خوب خوب بودم😁

از دیروز دیگه هیچ علایمی ندارم  میترسم اصن نمیدونم‌ چجوری علایمم از بین رفت

بعصیا زود ردش میکننو وقتی حالت خوبه نگران نباش اگر خیلی حساسی میتونی تست بدی خیالت راحت باشه فقط قرنطینه بمون

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼  
بعصیا زود ردش میکننو وقتی حالت خوبه نگران نباش اگر خیلی حساسی میتونی تست بدی خیالت راحت باشه فقط قرن ...

هزینه تست خیلی زیاده نزدیک ۷۰۰ تومن برا همون ندادم این ماهم از نظر مالی شرایطمون خوب نیست 

چشم حتما قرنطینه میکنم خودمو 

دوس دارم بمیرم فقط ناقل نباشم😔

خدایا شکرت 🌷
خب خداروشکر🙏مرسی عزیزم🌺😍من میگم تا عمر آدم تموم نباشه هیچ اتفاقی نمیوفته🙂

اره عزیزم اصلا ترسی نداره یه جور جنگ روانی هم هست من چون اطرافیانم همه گرفتن خوب شدن دیگه مثل قبل نمیترسم   ممکنه همممون گرفته باشیم و ردش کرده باشیم زیاد استرس نداشته باشه❣

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼  
هزینه تست خیلی زیاده نزدیک ۷۰۰ تومن برا همون ندادم این ماهم از نظر مالی شرایطمون خوب نیست  چشم ...

این چه حرفیه فرص رو بزار بر اینکه دلری پس تو خونه بمون خداروشکر حالت خوبه دیگه نیازی به چیزی نداری

این چه حرفیه فرص رو بزار بر اینکه دلری پس تو خونه بمون خداروشکر حالت خوبه دیگه نیازی به چیزی نداری

مرسی عزیزم اره خداروشکر خوبم مث قبل علایمی که داشتم کامل از بین رفت 

ولی حتما خودمو قرنطینه میکنم 

مرسی عزیزم امید دادی بهم ❤🌸

خدایا شکرت 🌷
عه پس منم خیالم راحت باشه 

آره خوب شدی دیگه خداروشکر نیازی نیست سی تی بدی اون دفعه واسه منم نوشت بدون تاریخ گفت اگه علائمت شدید شد برو که منم خوب شدم از کولره واز استرس تا یه چیزیمون میشه میگیم آخ کرونا من که تواتاقم افتاده بودم هیچکس نیومد بهم سر بزنه ببینه مردم یازنده پسر کوچیکمو میگفتم آب بیار قرص بخورم فرار میکرد میگفت نه تو کروناداری😂😂ازساعت ۱۱افتاده بودم تا۳ وقتی بیدارشدم خوب خوب بودم😁😁