2777
2789
عنوان

کسایی که سز شدند

252 بازدید | 40 پست

سلام من شش روزه عمل کردم موقع بلند شدن حتما باید زیر شکمم با دست بگیرم چون درد دارم

بعد جای سوند هنوز اذیتم میکنه میسوزه 

تو رحمم هم میسوزه و تیر میکشه

دیروز از ترسم رفتم دکتر بخیه م دید گفت خوبه عفونت نکرده 

نکنه از داخل عفونت کرده باشه 

خواهشا تجربه هاتون بگید 

کمرم هم درد میکنه

رسما ترکیدم😑😔

تیکر یک سالگی پسر گلم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجا همه از سزارینشون‌راضین و حتی مورد داشتیم از بیمارستان  تا خونه خودش رانندگی کرده الان شما ...

خخخ دقیقا بعدم به شدت با کسایی که طبیعی زایمان کردن دعوا دارن نمیدونم چرا 

باید گن مخصوص سزارین بگیری از داروخانه

من بدون اون اصلا نمیتونستم راه برم

اون خیلی دردم رو کم کرد

دکترم همون روز اول گفت تعجب میکنم هیچ کس نمیدونه چیه...چرا بقیه دکترا نمیگن به مریضشون

علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ

اینجا همه از سزارینشون‌راضین و حتی مورد داشتیم از بیمارستان  تا خونه خودش رانندگی کرده الان شما ...

اینجا همه دروغ میگن عزیزم منم گول حرفاشون خوردم و اطرافیانم رفتم سزارین کردم

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
اینا که خوبه .من حالم از بی حسی شکمم به هم میخوره.موندم سزارین چیه که ملت براش سرو دست میشکنن!

مگه شكم حس داره كه بيحس شه؟؟؟

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
اینا که خوبه .من حالم از بی حسی شکمم به هم میخوره.موندم سزارین چیه که ملت براش سرو دست میشکنن!

والا ما سر و دست نشکستیم پیش اومد

ولی کلا واسه بدنهایی که آماده نیستن سزارین بهتره

دخترخاله من با طبیعی رسما نابود شد

علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ

خیلی بده البته طبیعی هم نمیتونستم چون لگنم تنگ بود میدونستم رسما پاره میشم 

تیکر یک سالگی پسر گلم😍

همه اینا گزرا هست و می گذره 

مایعات زیاد بخور شاید جای سوند التهاب داره 

این دردا بهتر از جر خوردن از پایینه که بعد بدو بدو کنی برا ترمیم تو ایران بی صاحاب شده 

کمرت رو هم بگو چرب کنن و هر روز دوش آب گرم بگیر 

خخخ دقیقا بعدم به شدت با کسایی که طبیعی زایمان کردن دعوا دارن نمیدونم چرا

کم مونده بگن بعد زایمان  طناب زدیم😂اره دقیقا من طبیعی با بی حسی تو بیمارستان خصوصی تهران زایمان کردم ۷ ۸ تومن دوسال پیش دراومد طرف میگف بدبخت بیچاره ها ک مجبورن میرن طبیعی اخه پلشت طبیعی من  ۵ برابر اتاق عمل رفتن تو دراومده چیه کلاس  میدونن واقعا 

حیوان مورد علاقم: اکسم

همه اینا گزرا هست و می گذره  مایعات زیاد بخور شاید جای سوند التهاب داره  این دردا بهتر ا ...

چی بگم اعصابم خرابه 

طبیعی هم مشکلات خودش داره 

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
یعنی الان شکم شما حس نداره؟من الان حس میکنم یه تیکه گوشت بهم آویزونه

چند وقته سزارین شدی

وای تا ابد اینطوری میمونه یعنی؟؟

منم احساس میکنم وزنه بهم وصله😢😭

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
والا ما سر و دست نشکستیم پیش اومد ولی کلا واسه بدنهایی که آماده نیستن سزارین بهتره دخترخاله من با ...

منم زن برادرم اولی طبیعی بود جر خورد 

دومی رو سزارین شد عالی 

همیشه میگه خر بودم طبیعی زایمان کردم