2821
2789
عنوان

من یک دیوونم

168 بازدید | 29 پست

بچه ها من تو کار خودم موندم واقعا از دست خودم خسته شدم همه رو نصیحت میکنم زندگی خودتونو بچسبید به خانواده شوهر کار نداشته باشین ولی امان از دست خودم 

قضیه از اینجا شروع شد

بعد دو هفته رفتم خونه مادرشوهرم خواهرشوهرم مجرده 27 سالشه 6 سال از من کوچکتره من نمیدونستم هفته پیش شوهرم که تنها یک سر رفته بوده دیده خواهرشوهرم داره با مادرشوهرم دعوا میکنه از مامانش دفاع مرده با خواهرش دعواش شده دیروز من از همه جا بی خبر با شوهرمو دخترم رفتم دیدم خواهرشوهرم و جاریم نمیان بیرون وقت ناهارم نیومدن مادرشوهرم براشون برد تو اتاق

خب چرا مگه خودت چيكار ميكني 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2823
2791
2779
2792