2821
2789
عنوان

من یک دیوونم

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 29 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینجوری میخواد بگه مهم نیستی ادم حسابت نمیکنم

بهتر والا توهم خودتو بگیر، من همیشه عین این آویزونا همش زنگ میزدم به مادرشوهرم هرجا میخواستن برن باهاشون میرفتم خودم هفته ای سه بار میرفتم خونشون ولی بعد یه مدت دیدم مادرشوهرم مثل اون اولا یه زنگ به من نمیزنه دیگه زنگ نمیزنه خودش بگه بیا خونمون منم دیگه نه زنگ زدم نه خونشون رفتم این کارو تا یه ماه انجام دادم مادرشوهرم خودش دیگه بهم زنگ میزد میگف دیدم زنگ نزدی دیدم نیومدی پاشو بیا اینجا... 

❤️

خاک بر سر من که میتونن به راحتی اعصاب و زندگیمو داغون کنن من بخاطره گذشته ازشون کینه دارم همین باعث میشه سر شوهرم غرغر کنم دیشب شوهرم بهم محل نمیداد چی میگم منم هی بدتر کردم تا دعوامون شد 

خاک بر سر من که میتونن به راحتی اعصاب و زندگیمو داغون کنن من بخاطره گذشته ازشون کینه دارم همین باعث ...

نه شوهرت گناه داره عزیزم ببین تو زنشی مادر بچشی از اونطرف هم اونا خواهرش و مادرشن این وسط چی بگه چیکار کنه؟ نه میتونه اونارو ول کنه نه تورو 

❤️
نه شوهرت گناه داره عزیزم ببین تو زنشی مادر بچشی از اونطرف هم اونا خواهرش و مادرشن این وسط چی بگه چیک ...

خیلی اشغالن خیلی دلم شکست کلی نفرینشون کردم اگر زندگی بچشون واسشون مهم بود انقدر منو حرص نمیدادن

بچه ها شوهرم ازم سرد میشه زندگیم داغون میشه این همه تلاش میمنم سرکار میرم تو خونه نمیذارم کم و کسر باشه از یه طرف شوهرم دستش همیشه خالی بوده اون وقت این عوضی ها این کارها رو میکنن

خیلی اشغالن خیلی دلم شکست کلی نفرینشون کردم اگر زندگی بچشون واسشون مهم بود انقدر منو حرص نمیدادن

اره حرفت درسته اگه اونا آرامش پسرشون مهم بود نباید اینجوری میکردن حالا که شده تو خانمی کن شوهرت گناه داره

❤️
اره حرفت درسته اگه اونا آرامش پسرشون مهم بود نباید اینجوری میکردن حالا که شده تو خانمی کن شوهرت گناه ...

دلم میخواد زار بزنم انقدر به شوهرم بد و بیراه گفتم از خودم بددددددددددددددم میاد

بچه ها شوهرم ازم سرد میشه زندگیم داغون میشه این همه تلاش میمنم سرکار میرم تو خونه نمیذارم کم و کسر ب ...

نگو خدانکنه، زندگیتو نجات بده هیچوقت دیر نیست الان که ازت ناراحت غرور و این حرفارو بزار کنار خوشحالش کن معذرت خواهی نزار ازت دلگیر باشه، ببین من سه بار از گوشی شوهرم پیام دیدم (البته هیچ کدومشو گردن نگرفت گفت نمیدونم کیه و میخوان زندگیمونو خراب کنن ) خیلی زجر میکشم یه مدت انقد رو مخش بودم میگف ازت زده شدم خسته شدم از زندگیم برو بیرون و کلی حرفای دیگه ولی دیگه ول کردم نه اینکه بیخیال باشم بخدا همین دیشب داشتم گریه میکردم وقتی یاد پیام میوفتم عذاب میکشم ولی دیگه نمیزنم تو سرش به روش نمیارم بهشم گفتم منو طلاق بده بعد برو هرکاری میخوای بکن ولی میگه به جون آبجیم میخوان زندگیمونو خراب کنن میخوان شک بندازن تو زندگیمون من دوست دارم نباید آینده رو بخاطر این چیزا خراب کنی،منم میگم چرا باید هرروز اعصاب خودم و اونو خورد کنم بهش گفتم خدا همیشه دستتو رو میکنه اگه خطا بری ولت میکنم

❤️

خدایی میدونی وقتی از جانب خانوادش  ناراحت میشی به خودش چیزی نگو اون که اون حرفارو بهت نزده ولی خب شرایط سختیه کلن مدیریتش کن مهم پسرشه که پیش تو هست خودش کیلو چنده مهم نیست ینی هست ولی نزار اعصاب خودت و همسرت داغون شه